Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hotelový zřízenec naboural luxusní LaFerrari za 87 milionů: Nehodě přihlížel rozzuřený majitel

Autor: rc - 
25. srpna 2022
17:52

Špatný pracovní den měl hotelový zřízenec v Monaku. Zrovna parkoval nablýskané LaFerrari, jehož hodnota přesahuje 87 milionů Kč, když se zničehonic auto rozjelo a nabouralo do zaparkovaných skútrů před ním!

Monacké Monte Carlo je známé jako město milionářů. Místní ulice se hemží luxusními auty, z nichž přechází zrak. Ulice slavného města ozdobilo i modré LaFerrari, které podle YouTubera, jenž si říká G-E Supercars, pochází z Dubaje. Právě YouTuber na sociální síť publikoval video, které má stovky tisíc zhlédnutí.

Na videu je vidět chvíle, kdy hotelový zřízenec přijíždí sporťákem, který má hodnotu víc než 87 milionů Kč, po silnici a parkuje u chodníku v centru města. Samotné parkování sice proběhne bez nehody, ovšem řidič nechá běžet motor, uvedl web Daily Star.

Poté, co vystoupí a zavře dveře, se vůz rozjede. Své chyby si všimne a snaží se auto zastavit, už je ale pozdě. Luxusní auto nabourá do zaparkovaných skútrů před ním a o chlup mine řidiče, který stojí opodál.

Celému incidentu navíc  přihlížel samotný majitel nablýskaného fára. Ten vyběhl na ulici a začal na zřízence křičet. „Jsi id*ot? Co to k*rva děláš?,“ ječel na muže, který jen stojí se skloněnou hlavou.

 

Video  Jak se chovat na místě dopravní nehody  - Videohub
Video se připravuje ...

frantacizek ( 27. srpna 2022 21:10 )

přemýšlím dycky, proč si to tihle borci neparkují sami. Já bych takové žihadlo nepustil z ruky, max. partnerce, protože ta, když mi ho škrábne, tak má jediná moc to odčinit, aby bylo zase šecko v minutě zalité sluncem..

frantacizek ( 27. srpna 2022 21:09 )

nn, pucflek už byl Haškův Švejk přeci...

jdi-se-bodnout ( 27. srpna 2022 20:27 )

Zříženec, to je nový druh hotelového zaměstnání?

y1xcvbnm ( 27. srpna 2022 19:22 )

přemýšlel jsem co je to zříženec , jak je uvedeno v upoutávkovém titulku , jestli je to z běžence, křížence nebo z čeho???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání