Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Youtuber (15) vydělává miliony ročně! Donald nemůže řídit, ale už vlastní ty nejluxusnější auta

  • Autor: štt - 
    2. 7. 2022
    17:11

    Jaká byla vaše první brigáda? Nejspíš jste pracovali někde ve stánku a střádali těžce vydělané peníze. Existuje však i líp hodnocená práce, kterou mohou dělat náctiletí – youtubering. Američan Donald Dougher (15) si například díky svému kanálu pořídil stáj luxusních automobilů.

    Donald Dougher je patnáctiletý youtuber, který svůj kanál Donlad založil v roce 2019. Od té doby má přes šest set tisíc odběratelů a díky reklamám si přijde v přepočtu na více než půl milionu korun měsíčně. Za absurdní částky si pořídil již několik luxusních automobilů, a to i přestože ještě nemůže řídit.

    Donald, samozvaný „nejbohatší kluk v Americe“, se svými kousky samozřejmě nezapomněl pochlubit. Zde je jen pár nejdražších aut z celé stáje. Všimněte si, že se jedná výhradně o evropské vozy.

  • 1.Bugatti Chiron 110 Ans

    Bugatti Chiron je samo o sobě luxusní auto, s nímž se na silnicích běžně nesetkáte. K výročí značky designéři navrhli speciální řadu aut, limitovanou pouze na 110 kusů! Design vychází z barev francouzské vlajky. Dokáže zrychlit z nuly na sto za neuvěřitelných 2,4 sekundy a maximální rychlost vozidla je přes 260 km/h. Jedinečnosti odpovídá i cena, která je nyní odhadována na zhruba 95 milionů korun!

    Dokáže zrychlit z nuly na sto za neuvěřitelných 2,4 sekundy! Dokáže zrychlit z nuly na sto za neuvěřitelných 2,4 sekundy! | Instagram

  • 2.Ferrari La Ferrari

    Známá italská automobilka navrhla auto za účelem, aby na trhu mohla konkurovat ostatním hypervozům od Porsche a McLarenu. Pro mnohé může být šokující zjištění, že se jedná o hybrid, ale nenechte se zmást. Elektromotory slouží k navýšení výkonu. Pořídit si jej můžete za necelých 30 milionů korun a sveze vás rychlostí až 217 km/h.

    Pro mnohé může být šokující zjištění, že se jedná o hybrid. Pro mnohé může být šokující zjištění, že se jedná o hybrid. | Instagram

  • 3.Pagani Huayra Roadster

    Pagani pochází rovněž z Itálie, ale oproti Ferrari se soustředí na výrobu exkluzivních vozů, na něž dosáhnou opravdu jen ti nejbohatší. Už sám model Huayra je vzácný, ale verze Roadster je opravdový unikát. Donald jej vlastní ve fialové barvě se zlatými detaily. Motor V12 má neuvěřitelný výkon 753 koní. Nejvyšší rychlost se stále drží nad 200 km/h. Na trh byl uveden v ceně přes 80 milionů korun.

    Tři luxusní sporťáky vedle sebe: Ferrari La Ferrari, Bugatti Chiron 110 Ans, Pagani Huayra Roadster Tři luxusní sporťáky vedle sebe: Ferrari La Ferrari, Bugatti Chiron 110 Ans, Pagani Huayra Roadster | Instagram

  • 4.McLaren 570S

    McLaren 570S je oproti ostatním autům ve sbírce spíše chudý příbuzný. Jeho pořizovací cena je „pouhých“ 4,2 milionů korun. Stále se však jedná o závodní stroj s motorem V8 se dvěma turbodmychadly o výkonu 570 koní. Auto může dosáhnout maximální rychlosti až 240 km/h.

    McLaren 570S je oproti ostatním autům ve sbírce spíše chudý příbuzný. McLaren 570S je oproti ostatním autům ve sbírce spíše chudý příbuzný. | Instagram

  • 5.Rolls-Royce Culinan

    Víc než jakákoliv jiná značka je Rolls-Royce symbolem opravdového, odměřeného luxusu. Oproti ostatním vozidlům ze sbírky se nejedná o sportovní vůz. Jízda s ním je určená k poklidné projížďce, a ne ke ztřeštěnému pálení pneumatik. Ceny Cullinanu začínají na zhruba 7,5 milionech korun, ale nakupující si za různé doplňky může připlatit až dvojnásobek.

    Oproti ostatním vozidlům ze sbírky se nejedná o sportovní vůz. Oproti ostatním vozidlům ze sbírky se nejedná o sportovní vůz. | Instagram

    Video  Pagani vyrábí exkluzivní vozy, na něž dosáhnou opravdu jen ti nejbohatší.  - Instagram
    Video se připravuje ...

ctirad123 ( 2. července 2022 19:10 )

Mám za to, že takovéto články velice škodí a navozují u mnohých adoscelentů přesvědčení, že se tak uživí též, ale obvykle nikoli. Způsobí to u nich zklamání, deprese a neschopnost si najít rozumné zaměstnání ..

diskutujici ( 2. července 2022 19:07 )

Narodil se 16.7.2006, kanál má od 14ti a 20.000 $ měsíčně. Ať počítám, jak počítám, no nevychází to.
Tak se podívám na net a ejhle "Right now, through my parents, I basically get anything I want. ".
"Díky rodičům můžu mít, co chci". Tak to potom jo.

offline ( 2. července 2022 19:03 )

Je to blbec. Když už mu jiní blbci dávají peníze za nic, mohl by je dát na ekologii nebo antikoncepci, aby každá americká černoška a Mexičanka neměla 5 - 6 dětí.

Zobrazit celou diskusi