Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Německá policie vyšetřuje české závodníky: Nelegální závody a agresivní chování!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Reuters: THILO SCHMUELGEN, ČTK: Michael Probst)
Autor: ČTK, VaB - 
10. května 2022
15:53

Ohrožovali čeští „závodníci“ ve sportovních autech ostatní řidiče v Bavorsku? Tamní policie zřídila speciální vyšetřovací skupinu, jednoho podezřelého (27) zadržela. Skupinka závodníků se měla chovat agresivně.

Bavorští policisté vyšetřují možný nelegální automobilový závod, kterého se podle dosavadních zjištění minulý týden účastnila luxusní auta z České republiky. Kolona sportovních vozidel způsobila agresivním předjížděním několik nebezpečných situací, uvedla v prohlášení policie.

Zhruba desítka aut značek Ferrari, Lamborghini, McLaren a Porsche - všechny s českými registračními značkami - vjela do jihovýchodního Bavorska v pátek odpoledne. Posléze zamířila do Rakouska a Itálie, odkud se dosud neznámou trasou patrně vrátila do Česka. Poblíž Pasova podle svědků kolona téměř způsobila vážnou dopravní nehodu.

V sobotu byl na hraničním přechodu Waidhaus/Rozvadov zadržen 27letý podezřelý, kterému policie na místě odebrala řidičské oprávnění. Policie zřídila zvláštní vyšetřovací skupinu a vyzvala případné svědky k poskytnutí dalších informací o tomto nelegálním závodu.

 

Frantisek_Koudelka ( 11. května 2022 09:14 )

A proc je k tomu clanku zcela nesmyslne video Buziane?? Tobe uz opravdu je.be co??

bullshit ( 10. května 2022 17:19 )

V sobotu byl na hraničním přechodu Waidhaus/Rozvadov zadržen 27letý podezřelý, kterému policie na místě odebrala řidičské oprávnění. 27 letý v lamborgini nebo v podobném stroji - místní česká chudina

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání