Na tenisovém Memoriálu strýčka Jedličky na pražské Štvanici se objevilo hned několik známých osobností, které mezi sebou svedli tenisovou bitvu.

Ať už to byli Leona Machálková, oštěpařka Bára Špotáková, Marie Retková nebo Bára Fišerová, tak turnaj ovládla dvojice - režisér Filip Renč a krasobruslařská trenérka Jana Ksandrová.

Mám tenis rád, lidi se při něm neokopávají jako při fotbale,“ řekl již před časem Filip. Svou partnerku ve smíšené čtyřhře, blondýnku Janu, po vítězném míčku tak nadšeně objal, až krátká sukně odhalila její zadeček.

Šlo ale jen o nadšení ze hry, takže manželka Filipa Marie může být úplně v klidu...

VIDEO: Režisér Filip Renč (56) s manželkou: Velká změna v jejich životě!

Video
Video se připravuje ...

Režisér Filip Renč (56) s manželkou: Velká změna v jejich životě! Markéta Reinischová

I po padesátce má Jana pořád co ukazovat.Je naší nejzkušenější trenérkou. Na bruslích stála poprvé ve čtyřech letech a již v šesti byla vybrána do tréninkového střediska mládeže.

Od dvanácti let bruslila ve středisku vrcholového sportu. Mezi její největší úspěchy patří získání juniorského titulu mistryně Československé republiky v sezóně 1979/1980.

Po ukončení závodní kariéry působila šest let v evropské lední revue Holiday on Ice a poté jako trenérka v severní Itálii, Německu a České republice.

Fotogalerie
33 fotografií