Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie na stopě formule z dálnice D4: Kde bylo vaše ferrari?, tepou do ní lidé

Autor: VaB - 
17. srpna 2022
14:05

Policie zveřejnila nové informace ohledně formule, která se o víkendu proháněla po dálnici D4 ve Středočeském kraji. Veřejnost si do nich navíc lehce rýpla v souvislosti s ferrari, které policie pár týdnů před tím představila.

Formule se po D4 ve Středočeském kraji proháněla v sobotu odpoledne. Podle policistů z Odboru služby dopravní policie, zkoumaných videí a dostupných informací se měl řidič závodního auta pohybovat mezi devátým a skoro až dvacátým kilometrem dálnice.

„Krom toho zajišťují policisté veškerá dostupná videa, která byla do současné doby umístěna na sociálních sítích. V této souvislosti stále platí také výzva pro autory videí, aby nás kontaktovali,“ popsala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Není tomu ani tak dávno, co policie představila svůj nový kus speciální techniky – Ferrari 458 Italia. "A kde to auto teď bylo?," ptají se lidé na sociálních sítích. Šéf dopravní policie Jiří Zlý totiž uvedl, že tento supersport – zabavený při trestné činnosti – budou používat na chytání těch nejagresivnějších pirátů našich silnic.

Kromě toho ho chtějí používat i na ohlášené tuningové akce, kde by s ním mohli chytat rychle jedoucí fanoušky upravených vozidel. Auto má maximální rychlost 326 kilometrů v hodině, přes 550 koní a majáky. „Tak kde jsou ti šupáci se svým ferrari,“ popichuje jeden z uživatelů sociálních sítích.

Nutno ale podotknout, že policie nemůže být všude. Podle autora videí tohle byla navíc „nečekaná událost“, kterou natočil při cestě na kávu. Podobná formule se navíc na dálnici D4 proháněla i v roce 2019. 

Video  Formule se znovu proháněla po dálnici D4.  - Instagram: Bee SVJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání