Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda v Nejdku: Muž v bytě ubodal kamarádku (†29)! Vymlouval se, že ho ohrožovala nožem

Autor: VaB - 
16. srpna 2022
14:03

V Nejdu na Karlovarsku došlo před několika dny k brutální vraždě teprve 29leté ženy z Karviné. Obviněný muž (28) měl přijít na policii s tím, že ho žena ohrožuje nožem. Když policisté dorazili do bytu, objevili ubodanou ženu, která se před útočníkem snažila bránit. Podezřelý skončil ve vazbě. 

K činu došlo 13. srpna v sobotu večer. V jednom z bytu v Nejdku na Karlovarsku došlo ke slovní rozepři s devětadvacetiletou ženou z Karviné, která u o rok mladšího muže byla na návštěvě. Po hádce ale muž vzal do ruky nůž a ženě způsobil bodná poranění hlavně v horní části těla.

„Žena se měla agresivnímu útoku bránit, přesto jí muž měl způsobit vážná zranění. Po tomto útoku měl obviněný muž z bytu odejít a ženu nechat ležet na zemi, aniž by se jakkoliv zajímal o její zdravotní stav. A to i přesto, že žena byla evidentně v ohrožení života,“ popsal mluvčí Jakub Kopřiva.

Muž se pak dostavil na místní policejní stanici s tím, že ho žena ohrožovala nožem. Policisté se proto urychleně vydali situaci prověřit, v bytě pak našli těžce raněnou ženu. Nepomohla ani rychlá resuscitace ze strany policistů a záchranářů.

Vzhledem k tomu, že žena měla na těle několik obranných zranění, byl „oznamovatel“ okamžitě zadržen. A následně obviněn z vraždy. „Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ dodal Kopřiva.

Video  Policisté na místě činu v Nejdku na Karlovarsku.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání