Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Slovní konflikt skončil tragédií: Žárlivý přítel (†41) skočil i s partnerkou (†35) do propasti

Autor: rix - 
16. srpna 2022
09:16

Krutým způsobem vyřešil vztahovou rozepři se svou partnerkou Turek Selcuk Cetiner. Konflikt hnaný žárlivostí skončil smrtí obou milenců. Muž v nestřeženou chvíli popadl Mehliku Dericiovou za pas a skočil s ní do pětadvacet metrů hluboké propasti. Všemu museli přihlížet jejich kamarádi. 

Tragédii předcházela bouřlivá hádka. Selcuk s Mehlikou se dostali do slovní rozepře, když popíjeli se svými známými v tureckém baru. Party se naneštěstí konala poblíž vyhlídky Asiklar Tepesi. Ta je známá také pod názvem „kopec zamilovaných“. Hádka eskalovala a vyústila v žárlivou scénu, při které Selcuk shodil svou milou na zem. 

Ostatní sice ženě pomohli na nohy, ale její žárlivý přítel už v hlavě spřádal děsivý plán. V nestřežené chvíli krásku objal kolem pasu a společně s ní skočil z útesu. K šoku všech okolo u toho křičel. „Když zemřeme, tak společně,“ byla jeho poslední slova. 

Společně spadli do propasti hluboké pětadvacet metrů. Jak uvedl deník Daily Star, na místo ihned směřovali přivolaní záchranáři, ale i přes jejich snahu museli po chvíli konstatovat smrt obou zamilovaných. Některé zdroje ještě k tomu uvádí, že Mehlika byla matkou dvou malých dětí. 

Video  Insta Crime Podcast: Oplištil unesl z nemocnice miminko, znásilnil ho a zavraždil!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání