Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná zrzka (27) se zasnoubila s dvojnásobným vrahem z Ameriky: Teď se poprvé setkali

Autor: štt - 
16. července 2022
16:37

Naomi Wiseová si slíbila věrnost s americkým vrahem Victorem Oquendem, aniž by se s ním kdykoliv předtím setkala. Po dvou letech dopisování za ním přiletěla do Spojených států. Z jejich shledání je více než šťastná a uvažuje o tom, že se nastěhuje do blízkosti věznice.

Sedmadvacetiletá Naomi si s Victorem Oquendem po dva roky dopisovala. Během intenzivního kontaktu se nakonec do něj i zamilovala, aniž by jej však kdykoliv poznala tváří v tvář. O čtyři roky starší muž si odpykává mnohaletý trest za zabití dvou lidí a několik ozbrojených loupeží, informoval Daily Mail.

Naomi, která mezitím přijala vězňovo příjmení, aniž by se za něj oficiálně provdala, často o svém netradičním vztahu píše na instagramu. Nedávno se konečně vypravila z rodného Manchestru a odletěla do amerického Michiganu, aby se poprvé osobně setkala s milovaným mužem.

Ihned jak se spatřili, padli si do náruče a dali si intenzivní polibek. Oddělit je museli až přihlížející vězeňští pracovníci. Oquendo pak svou ženu obdaroval jak zásnubním, tak i snubním prstenem. Přestože dvojice zatím není oficiálně sezdaná, mluví o sobě jako o manželích.

Naomi o shledání mluví jen v dobrém. „Prošla jsem bezpečnostní kontrolou, vešla do návštěvní místnosti a uviděla jsem jen zátylek jeho hlavy,“ popisuje žena, která nejdříve nemohla uvěřit, že je skutečný. Ihned z ní opadla veškerá nervozita. „Celou dobu jsme se smáli a krmili se navzájem jídlem,“ říká s úsměvem. Nyní prý uvažuje o tom, že se přestěhuje do USA, aby si byli blíž.

Oquendo bude mít nárok na podmínečné propuštění až v roce 2034, ale za mřížemi by mohl být až do roku 2052. Naomi již založila petici za udělení milosti svému manželovi. Věří totiž, že Victor je pouze obětí systému, ale v jádru hodný člověk. Narodil se do chudinského prostředí a své dospívání strávil v ústavní péči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání