Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Šílený útok krvelačného rotvajlera: Chlapec (2) skončil s 200 stehy!

Autor: rix - 
28. června 2022
18:26

Zuřivý rotvajler se v ulicích thajského města Pattaya vrhl na dvouletého hocha. Chlapci zlomil čelist a vážně ho potrhal. Celý brutální útok natočila bezpečnostní kamera. Dítě útok přežilo, ale skončilo s 200 stehy!

Za útok, který mohl skončit obrovskou tragédií, mohla nepozornost majitelů agresivního psa. Ti totiž nechali otevřená vrata, čehož zvíře ihned využilo. Kolem zrovna procházela chůva s malým chlapcem. Ačkoli rotvajler nejprve napadl ženu, zakrátko se vrhl i na hocha.

Pes kloučka týral celou minutu, než se ho podařilo pohotovým obyvatelům odehnat. To ho ale neochránilo od zlomené čelisti a dvou stovek stehů. Zranění byla tak závažná, že hocha transportovali do specializované nemocnice v Bangkoku. 

Majitel psa bude mít co vysvětlovat policistům. Že je něco špatně, si uvědomil, až když uslyšel křik. „Vyběhl jsem z domu, abych se podíval, co se děje, a viděl jsem, jak můj pes útočí na chlapce,“ uvedl. Pak prý popadl kovovou tyč, aby psa odehnal.

I přes včasnou iniciativu se nejspíš trestu nevyhne. „Případ vyšetřujeme. Před obviněním musíme počkat na výsledky zdravotního stavu toho hocha,“ vysvětlil deníku The Sun policista Kullachat Kullchai.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání