Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Péťovi (4) se stýskalo po mamince, utekl proto ze školky: Náhodou na něj narazili policisté

Autor: VaB - 
22. června 2022
17:14

Čtyřletému Péťovi se ve školce začalo stýskat po mamince, rozhodl se za ní proto pěšky vydat. Naštěstí ho cestou náhodou potkali kutnohorští policisté a k mamince dovezli policejním autem.

Kutnohorští dopravní policisté se ve středu vraceli z akce, cestou si ale v poli mezi Miškovicemi a Suchdolem všimli stojícího chlapce. 

„Okamžitě zastavili, aby zjistili, proč se tam nachází a sám... A záhy znali důvod,” popisují policisté. Čtyřletému Péťovi se totiž začalo ve školce stýskat po mamince, spěchal proto za ní domů. Učitelkám ale nic neřekl a tajně se jim vypařil z dohledu. 

Policisté ho proto nikam nepustili, naložili do policejního auta a odvezli za maminkou. Na památku mu ještě dali omalovánky a pexeso. 

Následně dorazili i do mateřské školky. „O celé situaci také neprodleně informovali vedení mateřské školy, ze které nepozorovaně odešel. Kolegové, respekt a dobrá práce. Ve správné chvíli jsme byli na správném místě,“ dodali policisté.

jany ( 22. června 2022 19:17 )

a to nechybel ucitelkam tak dlouho?

nika70 ( 22. června 2022 17:37 )

Taky mi dcera utekla ze školky. A nebyla jediná v té školce, komu se to povedlo. Jen to byly devadesátý léta, tehdy se to nijak oficiálně neřešilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání