Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena během sexu uškrtila milence (†24): Po smrti mu uřízla hlavu a hodila ji do kýble

Autor: štt - 
3. června 2022
16:43

Policisté během domovní prohlídky objevili uříznutou mužskou hlavu. Taylor Schabusinessová (24) se později přiznala, že svého přítele Shada Thyriona (†24) během sexu uškrtila a následně jeho tělo rozřezala. Kvůli dlouhodobému braní drog a psychickým onemocněním soud pochyboval o její způsobilosti k obhajobě.

Na konci únoru policisté z města Green Bay ve Wisconsinu byli vysláni do domu, kde byla Taylor Schabusinessová, jelikož si z nohy sundala elektronický monitorovací náramek. Dům patřil matce Thyriona. Při jeho prohlídce na ně čekala hrůzná scéna. Ve sklepě objevili kyblík, v němž ležela lidská hlava. Ženu na místě zatkli a obvinili ji z vraždy prvního stupně a zohavení mrtvoly, informoval server Daily Star.

Při výslechu Schabusinessová vyšetřovatelům řekla, že hlava patří jejímu příteli Shadu Thyrionovi, s nímž užívala pervitin. Přiznala se, že jej udusila během sexu. Následně muže rozčtvrtila a části ukryla na různá místa v domě. V jejím autě nalezli mužovo chodidlo. Bývalá trestankyně vyšetřovatelům sdělila, že „se zbláznila“, a proto vraždu spáchala. Zhoršený duševní stav svedla na drogy, které pravidelně užívala. 

Soud nechal ženu podrobit dvěma posudkům způsobilosti. 19. května soudce rozhodl, že je způsobilá účastnit se své obhajoby. „V minulosti byla několikrát hospitalizována na psychiatrii, kde jí diagnostikovali bipolární a psychotickou poruchu,“ řekl její obhájce Quinn Jolly, který nesouhlasí s verdiktem o její způsobilosti. Další soudní přelíčení proběhne 5. července.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání