Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka v Karlových Varech měla zavraždit dceru (†3): Usměvavá a bezproblémová žena, tvrdí příbuzní

Autor: jel - 
4. května 2022
14:28

Strašlivá tragédie se odehrála během velikonočních svátků v Karlových Varech. V městské části Doubí tam měla sedmadvacetiletá matka napadnout nožem své tři děti. Útok nepřežila tříletá dcerka a pětiletý chlapec skončil v nemocnici vážně zraněný. Šestitýdenní syn naštěstí vyvázl bez vážných zranění. Příbuzní ženy, která se měla činu dopustit, promluvili. Znali ji jako bezproblémovou dívku.

K útoku došlo v sobotu 16. dubna. Hrozivé řádění matky s nožem nepřežila tříletá holčička. Starší z chlapců musel být podle mluvčí karlovarské nemocnice Markéty Singerové kvůli poraněním letecky transportován do FN Motol. Mladší vyvázl podle informací Blesku s oděrkami, byl však dehydrovaný.

Matka skončila ve vazbě a hrozí jí vysoký trest. „Je ohrožena sazbou 15 až 20 let, s tím souvisí i nebezpečí, že by se mohla někde skrývat nebo utéct,“ odůvodnila tehdy rozhodnutí soudkyně. Podle kriminalistů nebyla v době zločinu pod vlivem alkoholu ani drog.

Pro Deník promluvili příbuzní ženy, která má mít tragédii na svědomí. Událost je šokovala, podle jednoho z nich to byla veselá a usměvavá dívka.

„Pochází z části rodiny, s níž neudržujeme příliš kontakt. To, co se stalo, mě velmi zasáhlo a stále tomu nedokážu uvěřit,“ sdělil webu další vzdálený příbuzný.

Podle informací Blesku žena bydlela v pronajatém bytě, ale měla se vystěhovat, protože neplatila nájemné. Nikdo ze sousedů ji ale pořádně neznal. „Já ji viděla všehovšudy dvakrát, jednou jsem jí pomáhala s kočárkem do výtahu, ale neviděla jsem ji ani těhotnou,“ prozradila jedna z obyvatelek domu.

Video  Soud poslal do vazby ženu obviněnou z vraždy dcery a napadení dalšího dítěte.  - Kateřina Moravcová
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání