Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soud poslal matku (27) z Karlových Varů do vazby: Za vraždu dcery jí hrozí 20 let vězení

Aktualizováno -
19. dubna 2022
13:06
Autor: VaB, mor - 
19. dubna 2022
11:42

Soud v Karlových Varech poslal v úterý dopoledne do vazby matku (27), která v sobotu usmrtila svou nezletilou dceru a další dítě napadla. Před soudem brečela, nic ale neřekla. 

Soudní jednání o uvalení vazby na sedmadvacetiletou matku trvalo necelou hodinu. V sobotu totiž nožem napadla své tři děti - nezletilá holčička (†3) její řádění nepřežila, druhé pětileté dítě skončilo v kritickém stavu v nemocnici v Praze. 

Kriminalisté ženu na místě zadrželi, nebyla pod vlivem drog ani alkoholu. Následně byla obviněna z vraždy, třetí dítě - šestitýdenní chlapec - vyvázl bez zranění. Policisté následně podali návrh na vazbu. 

Soudkyně Michaela Jasová nakonec jejich návrh potvrdila, podle ní jde o vazbu útěkovou. „Ona je ohrožena sazbou 15 až 20 let, s tím souvisí i nebezpečí, že by se mohla někde skrývat nebo utéct," dodala soudkyně. 

Ženu k soudu doprovodila policistka s policistou. Na lavici před soudní síní se klepala, podle redaktorky Blesku i brečela. Při odchodu nechtěla nic říct. 

Video  Matka (27) měla napadnout své tři děti a zabít tříletou holčičku: Obvinili jí z vraždy!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Elssa ( 20. dubna 2022 08:02 )

A vy se divíte, vláda vytvořila takový stres lidem že jim prostě je be. Není nic nemáte kde bydlet, nemáte peníze a 3 děti, a bezvychodnou situaci, někomu zákonitě rupnou nervy, proč ji někdo nepomohl, proc ji nedali byt jako ukackam

timi tabara ( 20. dubna 2022 02:05 )

Doufám že nejsi ženská. Jinak by jsi byla jedno velké ho,,vno

blue_Moon ( 19. dubna 2022 19:43 )

Ženy rodí děti od pradávna a "Laktační psychoza" je novum výraz pro ženy co nezvládáji svojí situaci. Nevyrovnaná psychika se zjevně objevuje většinou u žen, které mají samy se sebou problémy z jiných důvodů než přivést dítě na svět bez rozmyšlení ač sama se o něj i o sebe nedokáže postarat bez cizí pomoci.

tarrica ( 19. dubna 2022 18:53 )

Co se stalo je obrovské neštěstí, nechci ji obhajovat ,ale co když trpěla např.laktační psychózou? V šestinedělí nic neznámého. Nechejme odsouzení a posouzení na lékaře, psychiatry a soudce.
Laktační psychóza:
Jde o vystupňované depresivní stavy s momentální neschopností navázat vztah k dítěti. Žena je bezradná, má nekontrolovatelné pocity úzkosti, noční můry spojené s nespavostí, halucinace, poruchy příjmu potravy, sebevražedné a vražedné úmysly apod.

katule ( 19. dubna 2022 18:17 )

Soulasim. Nikdo nevi co předcházelo. Co partner? Pokud pani na vše byla sama nebo ji opustil, ruply nervy. Skoda holčičky. Ale vina bude I V SYSTEMU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání