Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přerovští strážníci truchlí: Při tragické události jim zemřel kolega Zbyněk

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: MP Pardubice)
Autor: jel - 
14. března 2022
16:54

Městský policista Zbyněk S. zemřel v neděli při tragické události. O jeho smrti informovali jeho kolegové z přerovského oddělení na sociální síti. Po policistovi zůstaly dvě malé děti.

Ředitel přerovské policie Omar Teriaki na facebooku uvedl, že jejich oddělení je malé a on se osobně se strážníky zná. „U mnoha z nich znám dokonce jejich nejbližší rodinné příslušníky včetně dětí. Nejsou to jen mí podřízení, ale jsou to zejména mí kolegové a mnohdy přátelé,“ napsal Teriaki.

„A proto vám nyní se zármutkem v srdci sděluji, že se v neděli 13. 3. 2022 stala tragická událost,“ dodal ředitel. Při této události bohužel zemřel Zbyněk, který byl jedním z přerovských strážníků. Podle kolegů to byl pohodový chlap, který měl vždy pozitivní náladu a věnoval se také fotbalu. Po policistovi zůstala manželka a dvě děti. 

Policisté z Přerova jsou na sociálních sítích známí tím, že o svých případech informují z nadhledem a humorem. Na facebooku je sleduje více než 30 tisíc lidí. Smutná událost je však zasáhla, a proto nyní nebudou schopni nějakou dobu své fanoušky bavit. 

„Potřebujeme pár dní, abychom se mohli srovnat s naším zármutkem a ztrátou. Po tuto dobu vás nebudeme schopni zásobovat našimi případy psanými s nadhledem. Pevně věříme, že to pochopíte,“ napsali na závěr strážníci.

Video  Jak probíhá kurz první pomoci u Českého červeného kříže? 
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 14. března 2022 19:19 )

Smutné, ale na svoje děti měl myslet především on sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání