Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vladislava (†53) byla měsíce nezvěstná: Před Vánocemi našli u Třeboně její ostatky!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
20. ledna 2022
10:15

Policie a rodina hledaly Vladislavu P. (†53) z jižních Čech od dubna loňského roku. Před Vánocemi pak přišla smutná zpráva. Její ostatky objevili v lesním porostu u Třeboně. Pitva prokázala, že jde o pohřešovanou matku dvou dětí.

V sobotu 24. dubna odešla Vladislava P. z domova v Třeboni, nikomu se pak neozvala a ani neoznámila, proč a kam jde. Doma nechala telefon a vyrazila lehce oblečená pryč. Policie po ní začala intenzivně pátrat, požádala o pomoc jak veřejnost, tak i média.

Začalo i pátrání ze strany dobrovolnického Czech SAR Teamu, bohužel ani jemu se nepodařilo matku dvou dětí vypátrat. Dva dny před Štědrým dnem pak v lese u Třeboně někdo nalezl lidské ostatky.

„Jindřichohradeckými kriminalisty byla nařízena soudní pitva, která potvrdila totožnost pohřešované ženy V. P.,“ uvedla mluvčí policie Hana Bílková Millerová. Pro policii je tím pádem případ uzavřený, pitva totiž neprokázala, že by žena zemřela cizím zaviněním.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání