O případu informovaly CNN Prima News. Policistům se podle nich měla ozvat zděšená zdravotnice, která se o chlapce starala v dětské nemocnici. V té skončil s natřikrát zlomenou nohou zlomenou na třech místech. Navíc má ošklivé popáleniny v obličeji.

Přítel matky skončil ve vazbě

Kriminalisté podezírají z týrání partnera matky, který již skončil ve vazbě. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí až několikaleté vězení. Televizi se podařilo mluvit s matkou na ubytovně, která tvrdí, že by synovi nikdy neublížila a neučinil tak prý ani její muž.

"Minulý týden oznámila lékařka z dětské nemocnice podezření na týrání pacienta. Případem se okamžitě začali zabývat kriminalisté. Ti posléze obvinili osmadvacetiletého partnera matky novorozeného dítěte ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a přečinu týrání svěřené osoby. Trestní stíhání je vedeno vazebně, pachateli hrozí dvanáctiletý trest," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Prý se vyklopil z kočárku

Vyklopil se z kočárku,“ okomentovala žena zlomeniny dítěte. Popáleniny prý vznikly od fénu. „Přítel topí fénem,“ dodala. Případem se aktivně zabývají vyšetřovatelé. Jedno je však jasné už teď. Dítě v žádném případě nevyrůstalo ve vhodných podmínkách..