Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavný raper zastřelil svou přítelkyni: Její tři děti se staly svědky otřesné vraždy

Slavný raper J $tash zastřelil matku tří dětí Jeanette (†27).
Slavný raper J $tash zastřelil matku tří dětí Jeanette (†27).  (Autor: YouTube, GoFundMe)
Autor: štt - 
4. ledna 2022
21:21

Kalifornský rapper J $tash se na Nový rok pohádal se svou přítelkyní. V agresi se s ní zavřel do ložnice, kde ji před zastřelením fyzicky napadl. Nakonec zbraň obrátil i proti sobě. V domě během incidentu byly i tři děti.

J $tash (†28), vlastním jménem Justin Joseph, žil několik posledních měsíců s matkou tří dětí Jeanette Gallegosovou (†27). 1. ledna mezi oběma mělo dojít k hádce. Poručík Derrick Alfred z oddělení šerifa okresu Los Angeles řekl deníku Daily Star, že muž se s ženou zavřel do ložnice.

Děti zůstaly v domě osamoceny, když kolem sedmé ráno uslyšely výstřely. Přestože klepaly na dveře, z ložnice se nikdo neozýval. Zavolaly proto své babičce, která ihned kontaktovala policii. Když se přivolaným strážníkům podařilo vniknout do zamčené místnosti, našli J $tashe a Gallegoseovou mrtvé na podlaze.

Poručík Alfred dále uvedl: „Žena utrpěla mnohočetná střelná zranění, zatímco muž si střelné zranění zřejmě způsobil sám.“ Policie se nyní snaží dát dohromady události, které tragickému incidentu předcházely. V domě nebyl nalezen žádný dopis na rozloučenou, ale obě těla byla nyní odeslána na soudní pitvu.

Již v minulosti byli do domu strážníci přivoláni kvůli možnému domácímu násilí, ale k zatčení nedošlo. Pár spolu žil téměř rok. Žena si děti přivedla z předchozích vztahů.

Na pomoc rodině s náklady na pohřeb byla zřízena sbírka GoFundMe, kterou vytvořila Jeanettina sestra Erika Chavezová. „Dcera, sestra, teta a především matka. 1. ledna 2022 nás opustila Jeanette Gallegos. Tragická a nečekaná ztráta pro mou rodinu a zejména její tři děti. Děkuji předem všem, kteří nám v této těžké době pomohou. Odpočívej v pokoji, Jeanette,“ píše se v popisku. Prozatím se vybralo v přepočtu téměř 90 000 korun.

dietr ( 5. ledna 2022 00:17 )

Raper a napsat dopis na rozloučenou? To nějak nejde dohromady, maximálně tak tři křížky.

padrino ( 4. ledna 2022 23:36 )

27 let a tři děti?Množí se jak kobylky.

andorea ( 4. ledna 2022 22:03 )

Z toho inteligence jen čiší...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání