Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zásah policistů na Českolipsku: V jednom z bytů našli mrtvého cizince!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: rc - 
28. prosince 2021
20:57

Bezpečnostní složky začátkem týdne zasahovaly ve Stráži pod Ralskem na Českolipsku. V jednom z tamních bytů na sídlišti nalezli mrtvého cizince. Případem se již zabývají i kriminalisté. Strážci zákona pročesávali okolí paneláku. Podle informací CNN Prima News mohl zřejmě zemřít i násilnou smrtí!

Policisté, záchranáři i hasiči se v pondělí večer rozjeli do paneláku ve Stráži pod Ralskem. V jednom z tamních bytů nalezli bezvládné tělo mladíka. „Na místě jsme nalezli osobu bez známek života,“ potvrdil pro CNN Prima News mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michal Georgiev. Na místě se podle informací výše zmíněného zpravodajského webu nacházeli i kriminalisté a sídliště obcházeli policejní psovodi.

VIDEO: Dva cizinci vykradli v Perlové ulici v Praze auto. Policisté je dohnali ještě dříve, než majitelka vozu vytočila tísňovou linku.

Video  Dva cizinci vykradli v Perlové ulici v Praze auto. Policisté je dohnali ještě dříve, než majitelka vozu vytočila tísňovou linku (22. prosinec 2021).  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání