Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Řidič srazil šest dětí a ujel: Dvě to nepřežily, další skončily v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: NBC 2)
Autor: yks - 
28. prosince 2021
06:36

Prý chtěl jen objet autobus zprava, jenže důsledky byly tragické. Americká média jsou v děsu po hrozivé nehodě, při které zemřely dvě děti a další čtyři jsou zraněné. Řidič neměl ani tolik slušnosti, aby zastavil a poskytl jim první pomoc. Není divu, že po něm jde policie.

Dvě děti zemřely a další čtyři byly zraněny, když do nich v pondělí na jihu Floridy vrazil automobil, jehož řidič z místa činu navíc ujel, uvedl portál ABC News.

Steven Gollan, šerif okresu Broward, sdělil bez dalších podrobností, že strážci zákona vyšetřují, co se vlastně před budovou ve Wilton Manors na Floridě stalo. Upřesnil, že zranění přeživších dětí jsou vážná. „Taková událost je strašná v každé roční době, nemluvě o čase krátce po Vánocích,“ řekl Gollan.

Podle prvotních svědectví automobil vjel na chodník ve snaze vyhnout se autobusu, a právě tam narazil do dětí. Wallene Johnsonová bydlí naproti místa tragédie. Vyběhla z bytu, když slyšela křik a uviděla dvě těla na parkovišti a další dítě ležící na zemi u silnice. Po řidiči, který má děsivý čin na svědomí, pátrá policie.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání