Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrdina zadržel agresora v litoměřické nemocnici: Judista Jaroslav (39) bránil personál i pacienty

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: jel - 
23. prosince 2021
11:12

O útoku cizince na zdravotnický personál litoměřické nemocnice informoval Blesk minulý týden. Zdravotní sestra musela být po napadení hospitalizována. Podle nejnovějších informací zasáhl ještě před příjezdem policie hrdina Jaroslav. Bývalý judista neváhal a zpacifikoval útočníka dříve, než byly bezpečnostní složky na místě. 

K útoku došlo na centrálním příjmu nemocnice. Muž, kterého přivezla sanitka,  zaútočil na ošetřující lékařku a zdravotní sestru. Agresor údajně skočil v Lovosicích pod auto. Jak sdělila mluvčí společnosti Krajská zdravotní, jež nemocnici spravuje, Jana Mrákotová, jedna z napadených žen musela být poté hospitalizována.

Deník nyní přinesl informaci, že agresora se podařilo zpacifikovat už před příjezdem bezpečnostních složek, a to především díky Jaroslavovi S. Jak novinám řekl jeho otec, pan Jaroslav byl v době útoku v čekárně se svou manželkou, protože jejich syn si způsobil drobné poranění. 

Nejprve se prý z ordinace ozval hlasitý řev a poté na chodbu vyběhla sestra a za ní útočník, který ji srazil na zem. Pan Jaroslav nezaváhal a jako bývalý judista ho chvatem dostal na zem. 

Panu Jaroslavovi pak asistovali další dva čekající muži a pomohli útočníka zadržet až do příjezdu policie. Ta si muže převzala a obvinila ho z výtržnictví a ublížení za zdraví.

Video  Opilá žena řádila na Andělu, napadla strážníka.  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání