Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Muž poškodil auta zdravotníků v Kladně: Policie prosí o pomoc s jeho identifikací

Autor: rc - 
17. prosince 2021
13:27

Policie prosí o pomoc s identifikací muže, který má na svědomí poškození vozidel zdravotníků z kladenské nemocnice. Neznámého pachatele, který v neděli 28. listopadu propíchal pneumatiky, urazil zrcátka a poškrábal lak až šesti vozidlům, zachytila kamera.

Kladenští policisté pátrají po vandalovi, který poškodil až šest vozidel zdravotníků kladenské nemocnice. „V neděli 28. listopadu přijali policisté oznámení o šesti poškozených vozidlech zaparkovaných v areálu kladenské nemocnice, která měla propíchnuté pneumatiky, uražená zrcátka a poškrábaný lak,“ uvedli policisté v prohlášení s tím, že muže zachytila kamera.

Videozáznam policisté zveřejnili s prosbou o pomoc při identifikaci muže. „Kriminalisté posléze obdrželi kamerové záznamy, po jejichž důsledném vyhodnocení se jim podařilo vystopovat muže, který je hlavním podezřelým v případu poškozených vozidel zaměstnanců kladenské nemocnice,“ informovali policisté s tím, že v případě dopadení a odsouzení mu hrozí až rok za mřížemi.

„Prosíme všechny občany, kteří muže na fotografiích a videu poznávají a mohli by nám pomoct s jeho ztotožněním, aby veškeré informace k jeho osobě sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158,“ uzavřeli.

Video  Muž zdravotníků kladenské nemocnice poškodil auta. (28.11.2021)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

e.lesanova ( 17. prosince 2021 17:42 )

Že by další "Floyd" ?? Ať mi nikdo netvrdí, že tohoto týpka nemají dávno v evidenci

padrino ( 17. prosince 2021 14:14 )

Hmmm,nikdo nevíme,jestli to bylo cílené zrovna na zdra­votní­ky.U­vidí­me,co řekne,až se sám přihlásí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání