Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá žena (21) v České Lípě zmlátila partnera: Zbitý muž pak utekl z nemocnice, přítelkyně tam usnula

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: MP Pardubice)
Autor: jel - 
18. listopadu 2021
17:36

V sobotu vyjížděli městští strážníci z České Lípy k incidentu, který se odehrával na místním sídlišti Špičák. Mladá žena tam, zřejmě pod vlivem alkoholu, podle svědků klečela na svém o tři roky starším partnerovi a surově ho mlátila. Na výzvy policie nereagovala, a strážníci proto museli použít donucovacích prostředků. Opilý napadený pak utekl z nemocnice a útočnice tam usnula.

O případu informovali městští policisté na svých facebookových stránkách. Podle strážníků žena klečela na muži a surově ho mlátila. Protože na jejich výzvy nereagovala, museli ji z partnera strhnout a použít donucovacích prostředků. 

„Když se osvobozený mohl konečně nadechnout, chtěl s 2,5 ‰ alkoholu v krvi po prohrané bitce patrně vyrovnat skóre s policejní hlídkou. Strážníci tak záhy museli zkrotit i jeho,“ uvedli policisté.

Ředitel MP Česká Lípa Vladimír Jeník potom pro televizi Nova dodal, že muž měl krvácivé zranění na hlavě. Policisté proto zavolali sanitku, ale mladá žena se snažila za partnerem dostat i do záchranářského vozu. 

„Po příjezdu do nemocnice to dopadlo tak, že ten pán utekl a ta slečna tam usnula,“ řekl Jeník televizi Nova. Útočnice byla pak v takovém stavu, že nebyla schopna dokončit dechovou zkoušku. Případem se bude nadále zabývat českolipská policie.

Video  Od srpna pátrají pražští policisté po muži, který na záchodcích jedné ze smíchovských restaurací napadl druhého muže. Ukradl mu peněženku s hotovostí a doklady, také mobilní telefon.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání