Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otec (†40) měl vraždit kvůli falešnému covid pasu: Manželku a dcery zavraždil uprostřed noci!

Autor: rc - 
9. prosince 2021
05:00

Plyšáci a květiny zaplavili prostranství před rodinným domkem v německém Königs Wusterhausenu jižně od Berlína. O víkendu byla v domě nalezena mrtvá těla pětičlenné rodiny. Mezi mrtvými byly tři holčičky Leni (†10), Janni (†8) a Rubi (†3). Zabít je měl uprostřed noci jejich otec Devid (†40), který kvůli falešnému certifikátu údajně zavraždil nejdříve své blízké a posléze se sám zastřelil.

V sobotu po poledni se policisté a další záchranné složky sjeli před rodinný dům ve čtvrt Senzig ve městě Königs Wusterhausen. Soused tam podle informací deníku Bild kolem dvanácté hodiny odpoledne objevil těla pětičlenné rodiny, která se do města měla přestěhovat teprve nedávno. Rodiče Devid a Linda, kteří podle informací n-tv.de byli učitelé, domek obývali se svými třemi dcerkami Leni, Janni a Rubi. Žil s nimi i jejich pejsek – čivava. 

Vražda uprostřed noci

Nový život v novém městě však pro rodinu skončil tragicky. Otec Devid měl uprostřed noci, z pátku na sobotu, zavraždit nejdříve své blízké a pak vzal střelnou zbraň a zabil i sebe. Soused údajně slyšel výstřel. Vrchní státní zástupce Gernot Bantleon (57) uvedl, že Devid sehnal své manželce, která učila na technické univerzitě v městě Wildau, falešný očkovací průkaz proti covidu-19.

Nicméně její zaměstnavatel údajně zjistil, že certifikát je falešný. Devida prý přemohl strach z toho, že skončí ve vězení a odeberou jim jejich děti. Rozhodl se proto k zoufalému činu.

Dopis na rozloučenou

Předtím, než povraždil svou rodinu a poté usmrtil i sebe, napsal dopis na rozloučenou. „V něm doslova píše, že univerzita chtěla prošetřit očkovací certifikát s maximální přísností,“ uvedl Bantleon. Devid měl manželku a děti zabít nelegálně drženou zbraní.

Holčičky prý byly nalezeny ve svých pokojíčcích. Rodinnou tragédii přežila pouze čivava, kterou děvčata často podle sousedů venčila. Skončila v útulku. Obyvatelé města jsou z tragédie v šoku a před domem, kde byla nalezena těla, se hromadí květiny a plyšové hračky.

Restrikce přitvrzují

Německo se uchýlilo k zpřísnění restrikcí proti pandemii covidu-19 a od minulého měsíce jsou zaměstnanci povinni prokázat se očkováním či proděláním koronaviru. Prokázat se mohou i negativním testem na covid-19. Minulý týden úřady rozhodly, že neočkovaní jedinci nebudou moci do obchodů s potravinami, lékáren či pekařství.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Host do domu, vrah do domu. Vyšinutý Kevin Dahlgren v Brně povraždil hostitelskou rodinu   

rudy_hnis ( 10. prosince 2021 08:16 )

My úchyláci a ostatní voliči ANO po nich také toužíme.

maxpax ( 9. prosince 2021 13:11 )

Špatně chápeš. Šlo o podvod s potvrzením. O podvod. A vrah se bál, že se na jeho a manželčin podvod přijde. Tak zapíchl i tři vlastní děti.

maxpax ( 9. prosince 2021 13:08 )

valjentová, hlavně si na Václaváku nezapomeň zřídit podpisové stanoviště , kde vy hrdinové pod vlastním jménem, rodným číslem a adresou bydliště podepíšete, že v případě zdravotních covidových potíží vyžadující hospitalizaci , nebudete tuto požadovat nebo že si ji uhradíte v plné výši.
Vždycky na tyhle archy zapomenete!!!! Akorát máváte směšnýma transparentama, ale těch se koronavirus evidentně nebojí.

maxpax ( 9. prosince 2021 13:02 )

Hrozný čin. Důkaz toho, že antivaxeři mají v hlavě vzduchoprázdno. Máma s tátou jistě byli na diskuzích hrdinové, když přišlo na lámání chleba a měli nést odpovědnost za své rozhodnutí, tak to fort vyřešil a pokácel les, takže spadly i tři třísky v podobě dětí.

kukuku ( 9. prosince 2021 08:35 )

Není Vám, co radit - komu není shůry dáno... A proč by na Václavák měli přijít VŠICHNI - i ti, kterým to myslí normálně ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání