Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální konec manželské hádky: Artur zabodl manželce nůž nosem do hlavy!

Autor: rc - 
25. listopadu 2021
13:16

Brutální útok šokoval obyvatele ruského města Apšeronsk v Krasnodarském kraji. Larisa (60) tam prosila o pomoc své sousedy se zabodnutým nožem v obličeji! Nůž jí měl do nosu zabodnout její manžel Artur (64), který skončil v policejní cele. Žena přežila jenom zázrakem.

Výjev jako z hororového filmu se naskytl obyvatelům z města Apšeronsk. Před dveřmi se jim objevila jejich sousedka Larisa, která je prosila o pomoc s nožem zabodnutým v obličeji! Sousedé rychle přivolali záchranáře, kteří šedesátiletou ženu převezli do nemocnice.

Podle informací New York Post čepel nože, která proťala její tvář, měřila 25 centimetrů. Jako zázrakem Larisa brutální útok přežila. „Poté, co žena byla přijata do nemocnice, byla převezena na operační sál. Operace trvala šedesát minut,“ informovala podle webu New York Post ruská média.

Za útokem podle ruského vyšetřovacího výboru stojí její manžel, který byl zatčen. Útoku měla předcházet hádka mezi manželi. Čtyřiašedesátiletý muž je obviněn z pokusu o vraždu. „Obviněný nemohl dokončit svůj zločinný záměr směřující k zabití manželky, protože oběť byla schopná vyběhnout na ulici a zavolat pomoc,“ uvedl výbor.

Video  Rus Artur (64) měl zabodnout své manželce Larise (60) nůž do nosu. Útoku předcházela manželksá hádka.  - profimedia.cz
Video se připravuje ...

kakamilek ( 25. listopadu 2021 13:54 )

V Rusku je možné vše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání