Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílený motiv únosce Cleo (4): Holčičku ukradl, aby byla jeho „živou panenkou“?

Autor: rc - 
7. listopadu 2021
12:49

Ve vazbě čeká na soud Terence Darrell Kelly (36), který je obviněn z únosu Cleo Smithové. Čtyřletá holčička byla uprostřed noci unesena ze stanu, kde spala se svými rodiči. Po osmnácti dnech ji detektivové zachránili ze zamčeného domu v Carnarvonu na západním pobřeží Austrálie. Co však stále není jasné, je motiv Kellyho. Podle některých informací byla usměvavá holčička unesena, aby byla jeho „živou panenkou“.

Místnost plnou panenek Bratz měl Terence Darrell Kelly. Šestatřicetiletý muž, jenž byl podle sousedů samotář, své panenky miloval jako malé děti. Ve čtvrtek 4. listopadu ho australská policie obvinila z únosu Cleo Smithové, holčičky, která zmizela koncem října ze stanu v kempu Blowholes, kde spala se svými rodiči a svou sestřičkou.

Kempování se však změnilo v noční můru, jež trvala dlouhých osmnáct dní. Ve středu 3. listopadu holčičku detektivové našli v domě v Carnarvonu, jen pár kilometrů od domu, kde bydlela se svými rodiči. Detektivové díky mobilnímu signálu zjistili, že Kelly se zdržoval v místě, odkud Cleo zmizela, a rozhodli se, že vtrhnou do jeho domu.

Zapovězená ulice

Podle informací britského deníku Daily Mail se dům hrůzy nachází v místě, které před rokem zažilo vlnu násilí. V říjnu roku 2020 v ulici Tonkin Crescent vypukly velké nepokoje, kvůli nimž se jí začalo přezdívat „toxický půlměsíc“. Obyvatelé uvádí, že po nepokojích následovala řada zatčení.

Policisté dům prohledávali několik dní a podle výše zmíněného deníku odnesli z domu hromady důkazů. Portál ovšem zároveň uvedl, že může trvat až dva měsíce, než budou s prohlídkou zcela hotovi.

Součást šílené fantazie

Ačkoliv Kelly už sedí ve vazbě a před soudem by měl stanout v prosinci, jeho motiv je zatím záhadou. Podle informací Daily Star za únosem může stát jeho šílenství do panenek. Čtyřletou holčičku údajně mohl unést proto, aby doplnil svou sbírku. Cleo měla být jeho „živá panenka“.

Údajně tomu nasvědčuje to, že holčička měla do hladka učesané vlasy, její šatičky byly svěží a čisté a vypadala jako panenka. Jedna z Kellyho panenek, která byla vyrobena před dvaceti lety, prý byla blondýnka s mandlovýma očima a jménem Cleo.

Video  Záchrana Cleo Smithové v australském Carnarvonu  - Twitter: WA Police Force
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání