Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Únosce Cleo (4) skončil po výslechu v nemocnici, napadl ho spoluvězeň: Můj syn ho zmlátil, potvrdila agresorova matka

Autor: rc - 
4. listopadu 2021
19:37

V nemocnici skončil po výslechu Terry Kelly (36), obviněný v případu zmizení čtyřleté Cleo Smithové. Malá Cleo zmizela ze stanu v kempu, kde spala se svou rodinou. Policisté ji vypátrali po 18 dnech nedaleko místa jejího bydliště v domě podivína Kellyho, který následně zamířil v poutech k  výslechu a do cely. Tam se ovšem jeden ze spoluvězňů dozvěděl důvod Kellyho zadržení a brutálně ho zbil. Matka útočníka o tom ochotně pohovořila pro tamní média.

Osmnáct dní trnula hrůzou celá Austrálie. Obyvatelé nejmenšího kontinentu světa bedlivě sledovali případ unesené Cleo Smithové. Čtyřletá holčička záhadně zmizela 16. října v noci, když spala se svými rodiči a sestřičkou ve stanu v kempu na západě Austrálie. Víc jak sto policistů pročesávalo okolí ve snaze dívku najít. Ovšem jakoby hledali jehlu v kupce sena.

Vyjádření sousedů

Ve středu 3. listopadu přišla nečekaná zpráva. Detektivové páčidlem a beranidlem vyrazili dveře domu ve městě Carnarvonu a na posteli v jednom z pokojů našli hrající si Cleo.

Již obviněný Terry Kelly v domě v té době nebyl, ale netrvalo dlouho a policisté ho dopadli. Rodina Cleo Kellyho nezná a podezřelý v minulosti nebyl v křížku se zákonem.

Podle policistů se Kelly choval poslední dny podivně. Vyšetřovatelům to dosvědčili sousedé, kteří Kellyho viděli, jak každý den obchází ulici a kupuje plenky pro batolata, ačkoliv nemá vlastní děti. Psi, kteří prý obvykle byli na dvorku, přemístil před dům, aby hlídali.

Byl v autě a pořád na mě zíral,“ řekla Pricilla Milly-Milly, která se s ním setkala v železářství a dodala, že Kelly do svého domu nikdy nikoho nepustil. „V poslední době se choval trochu divně. Nasedl do auta a jel hrozně rychle. Normálně neměl své psy před domem. Nemohu tomu uvěřit,“ dodal Henry Dodd.

Napadení spoluvězněm

V cele po výslechu Kelly nezůstal dlouho. Pro Daily Mail se rozhodla promluvit matka jeho spoluvězně, který se rozzuřil, když se dozvěděl, za co se Kelly ocitl za mřížemi. Prý se neudržel a Kellyho napadl. „Jakmile slyšel, že ten chlap byl zatčen kvůli té malé Cleo, vybuchl a zmlátil ho. Můj syn musel být vyveden v želízkách a Kelly byl odvezen na ošetření. Byl na tom špatně,“ řekla pro výše zmíněný deník. V médiích se objevily fotografie Kellyho v sanitce s policejní eskortou. Šestatřicetiletý muž měl hlavu obvázanou obvazem. Policisté odmítli na vyjádření ženy reagovat a Kellyho zranění nekomentovali.

VIDEO: Maddie se ztratila v roce 2007 v Portugalsku

Citronel ( 4. listopadu 2021 21:17 )

Chudák, jen chtěl miminko, nijak ho neprznil.

diskutujici ( 4. listopadu 2021 20:25 )

V poradku, takhle to ma byt. Ne z nich delat moncicaky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání