Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladá Britka (†28) zemřela dva dny po liposukci: Zkolabovala na převazu

Autor: štt - 
8. listopadu 2021
21:32

Mladá Britka (†28) na konci října odcestovala do Istanbulu, kde podstoupila liposukci, při níž jí byl odstraněn tuk z hýždí. O dva dny později se jí při lékařské kontrole udělalo špatně a do několika hodin zemřela. Turecká policie ihned lékaře zadržela a nyní probíhá vyšetřování.

Osmadvacetiletá Diarra Akua Eunice Brownová odcestovala 22. října do Istanbulu, aby podstoupila operaci na klinice na předměstí Bahcelievler. Zákrok proběhl úspěšně, ale Brownová po dvou dnech náhle onemocněla a během několika hodin zemřela. Lékař, známý v médiích pouze pod iniciálami S. G. B., byl policií ihned zatčen a nyní probíhá trestní vyšetřování.

Lékař během výslechu uvedl, že u Brownové nepozoroval žádné příznaky, a proto se rozhodl ji druhý den propustit. O den později se vrátila na kontrolu. Během výměny obvazů se ale její stav rychle zhoršil. Výsledky nařízené soudní pitvy zatím nebyly stále zveřejněny. Tělo Brownové bylo letecky převezeno zpátky do Velké Británie, kde se odehraje i její pohřeb.

Rodina a přátelé se ke smutné události vyjádřili na svých sociálních sítích. V příspěvcích ženu popsali jako „krásnou duši“. „Tohle musí být sen. Pořád se s tím nedokážu smířit,“ stálo v jednom z příspěvků. Dle informací uvedených na profilu zemřelé měla pracovat jako učitelka v mateřské školce, ale tuto informaci se zatím novinářům ze serveru Daily Mail nepovedlo potvrdit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání