Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Řidič chtěl odbočit, srazila ho při tom dodávka: Jeden mrtvý a další těžce zraněný u Krčmaně

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, VaB - 
3. listopadu 2021
19:31

Při střetu tří vozidel nedaleko Krčmaně na Olomoucku ve středu zemřel řidič osobního auta. Nehoda se stala ve chvíli, kdy chtěl odbočit na čerpací stanici. V té chvíli do něj zezadu narazila dodávka, která odbočující vozidlo odhodila na protijedoucí osobní auto. 

Nehoda se stala v 15:15, kvůli jejímu vyšetřování je tah mezi Olomoucí a Přerovem za Krčmaní uzavřen, odklon dopravy je přes Majetín, uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Při nehodě se těžce zranil také řidič z dalšího osobního auta, řidič dodávky utrpěl lehké zranění. S otevřením silnice se předběžně podle dopravních informací policie počítá po 20:00.

Podle dostupných informací se v Olomouckém kraji tento měsíc staly dvě tragické nehody, naposledy minulý týden v pátek zemřela mezi Přerovem a jeho místní částí Lověšicemi seniorka, kterou srazilo auto. Ve statistikách je tak během letošního roku 31 obětí, jen v létě bylo 13 mrtvých. Letošní čísla jsou již vyšší než za celý loňský rok, kdy na silnicích Olomouckého kraje zemřelo dohromady 23 lidí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání