Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agresivní šofér srazil na Šumpersku chodce: Pak ho chytil po krkem a vynadal mu! Hledá ho policie

Policisté vyhlásili pátrání po řidiči osobního auta - ilustrace
Policisté vyhlásili pátrání po řidiči osobního auta - ilustrace  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
3. listopadu 2021
10:43

Policisté vyhlásili pátrání po řidiči osobního auta, který koncem října u Štítů na Šumpersku srazil chodce a z místa nehody ujel. Ještě před tím sraženého muže chytil pod krkem a vynadal mu.

Zraněný muž skončil v nemocnici, informovala ve středu mluvčí šumperské policie Marie Šafářová. Policie se v souvislosti s tímto případem obrací se žádostí o pomoc na případné svědky.

Nehoda se stala v sobotu 23. října před 13:00 na silnici ve směru od Jakubovic do Štítů. „Za křižovatkou s komunikací vedoucí k Březenskému statku měl vůz srazit chodce, který po střetu upadl do silničního příkopu, kde zůstal ležet. Poté se řidič s vozem měl vrátit na místo nehody. Sraženého muže měl chytit pod krkem, vynadat mu a z místa pak odjet,“ popsala policejní mluvčí.

Podle dosavadních zjištění šlo pravděpodobně o vozidlo Škoda Octavia šedé nebo černé barvy, které řídil svalnatý muž s pleší, vysoký zhruba 180 centimetrů, uvedla Šafářová. Dopravní policisté žádají případné svědky události či dotčeného řidiče, aby se s informacemi k nehodě obrátili na nejbližší policejní oddělení nebo zavolali na linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání