Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vlivný magnát (†33) náhle zemřel na party: Krásná manželka ovdověla pár týdnů po svatbě

Autor: rix - 
28. října 2021
05:20

Vztah vlivného magnáta Viveka Chadhy a jeho krásné manželky Suttee zpřetrhala tragédie! Milionář, který v Londýně vlastní síť hotelů, náhle zemřel na party v centru města. Zbylo po něm nejen obří jmění, ale především truchlící vdova. 

Vdova po vlivném magnátovi se nemůže z jeho náhlé smrti vzpamatovat. Stuttee Chadhová si vzala majitele bohaté firmy teprve před dvěma měsíci. Jejich vzkvétající vztah ale náhle přerušila nečekaná smrt.

Jak uvedl deník Daily Mail, Vivek zkolaboval  v centru Londýna v neděli v časných ranních hodinách, jen několik hodin poté, co byl v sobotu večer spatřen na party v exkluzivním nočním klubu Annabel's. „Jsem v šoku a úplně zdevastovaná,“ uvedla vdova. „Jsem vděčná za slova podpory, kterých se mi dostává, ale neexistují žádná slova pro mou bolest,“ dodala.

Vivek vlastnil multimilionovou skupinu Nine Group, která působí na poli hotelových sítí. Spadají pod ni nejen honosné hotely v Londýně, ale i restaurace a nedávno uzavřela franšízovou smlouvu s řetězcem Pizza Hut. Vivek měl dále vlivné kontakty v politice. Mimo jiné byl přítel s bývalým britským premiérem Davidem Cameronem. Se Stuttee se vzali na okázalé sikhské svatbě v pětihvězdičkovém luxusním hotelu JW Marriott Grosvenor House v Londýně. 

Ačkoli Vivek Chadha nebyl ve věku, kdy by měl trpět chronickými onemocněními, lidé z jeho okolí i tak tvrdí, že zemřel z přirozených příčin. „Je to pro mne velmi osobní,“ uvedla stručně ovdovělá kráska. „Nezemřel na místě svého bydliště, nemáme teď úplné informace, musíme počkat,“ uvedl zdroj blízký rodině zemřelého. 

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Uživatel_5552545 ( 30. října 2021 12:07 )

Jo drogy, to je metla lidstva..

a-z- ( 28. října 2021 21:01 )

To bude ta tečka, když je pod článkem video s Gatesem.

Moly28 ( 28. října 2021 11:44 )

Zemřel přirozenou smrtí na předávkování...

diskutujici ( 28. října 2021 08:35 )

Vdova bude truchlit jenom chvilku, pak už bude za vodou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání