Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chlapečka (†7) roztrhal pes, kterého jeho rodina zachránila před třemi týdny z ulice

Autor: rix - 
27. října 2021
13:56

Malý James McNeelis si hrál na zahradě u svého domu v americké Oklahomě. Pak ale přišel horor. Ozval se děsivý křik. Sedmiletého chlapce napadl pes, kterého rodina nedávno zachránila opuštěného z ulice. Klučinu se nepodařilo zachránit, jeho rodiče jsou v šoku. 

Že je něco špatně, se chlapcova rodina začala obávat, když maličký James nepřišel na večeři ani po několika zavoláních. Ustaraná maminka proto hned zkontaktovala policisty. Ti bohužel přijeli k děsivému případu. Klučinu se podařilo najít jeho otci Michaelovi. Ležel v sousedství potrhaný od psa. Na místě byl prohlášen za mrtvého. 

Jak uvedl deník Daily Mail, situace je ale ještě děsivější. Zvíře, které psa potrhalo, našla rodina mrtvého chlapce před třemi týdny pohozené na ulici a ujala se ho, aby nestrádalo. Co bude se zvířetem dál, není jasné. Není ani zřejmé, jestli bude muset být utraceno. Rodina zesnulého chlapce mezitím truchlí. 

„Cítíme se úplně sami a ztraceni. Snažíme se pokračovat, ale je to těžké. Všechno to strašně bolí,“ svěřil se zdrcený otec Michael na facebooku. S hrůzným svědectvím přišla sousedka Shannon Edinsonová. Zrovna oslavovala narozeniny, když uslyšela děsivý křik. 

„Bylo nám jasné, že něco je velice špatně. Jako matka ten křik poznáte,“ uvedla. Aby rodina získala potřebné finance na pohřeb a kremaci malého Jamese, založila jeho máma sbírku na Gofundme, kde se zatím podařilo vybrat v přepočtu 88 000 tisíc korun. 

y1xcvbnm ( 28. října 2021 14:03 )

chlapečkovi kouká z očí že to byl roš´ták, třeba tomu pejskovi nějak ublížil, děti napadne všechno možné

diskutujici ( 27. října 2021 14:48 )

Už měl pískat v papiňáku. Ten pes.

fido2 ( 27. října 2021 14:06 )

To museli být dementi a pes taky chudák...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání