Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Malej zas*anej zm*d, psal otec o synovi (†6): S milenkou ho pak utýrali k smrti

Autor: ran - 
19. října 2021
19:39

Britský milenecký pár je před soudem za týrání malého chlapce (†6), kterého partneři zavírali na dlouhé hodiny na chodbu, nutili ho stát a odpírali mu jídlo i pití. Chlapec nakonec otcovu „péči“ nepřežil a podlehl utrpěným zraněním. Jak se ukázalo, byla značně rozsáhlá. Dvojice proto stanula před soudem za vraždu.

Arthur Labinjo-Hughes (†6) našel smrt loni v létě na chodbě rodinného domu v britském Coventry, kde ho jeho otec Thomas Hughes (29) a macecha Emma Tustinová (32) dlouhodobě trýznili. Jak napsal Mirror, před smrtí ho drželi 26 hodin pod zámkem na chodbě, kde ho později policie našla mrtvého. Na jeho těle byla patrná zranění, policie proto začala vyšetřování vraždy, kvůli které partneři v říjnu stanuli před soudem. Oba milenci se prohlašují za nevinné.

Pár měl nutit chlapce spát na podlaze v obýváku, i když v patře byly volné postele, musel také údajně dlouhé hodiny stát, otec s macechou mu odpírali jídlo a pití a měli ho přiotrávit solí... Bití, které by mohlo vést ke smrti dítěte, oba obvinění rezolutně vyloučili. Jediná Tustinová před soudem připustila, že se k chlapci jednou „nezachovala pěkně“. Arthurův otec Hughes naopak svaluje vinu za chlapcovu smrt plně na milenku, protože „to mohla udělat jen ona, když s ním byla sama doma“.

Soud dostal k dispozici nahrávky z bezpečnostních kamer, které zachytily některé momenty předcházející chlapcově smrti. Milenci si také vyměňovali po mobilech zprávy, v nichž se o chlapci vyjadřovali velice ošklivě. „Zase mě pěkně nas*al,“ psala macecha milenci. „To dítě je malej zas*anej zm*d,“ odpověděl jí chlapcův otec. „Dělá mi ze života peklo, asi mi brzo rupnou nervy,“ pokračovala Tustinová. 

Řeknu mámě, ať tě zabije

Chlapci dlouhodobě odpírali jídlo a pití, a když už mu něco dali, musel jíst na chodbě, zatímco milenci si dopřávali jídlo z fast foodu na kanapi v obýváku nebo v poklidu ujídali zmrzlinu a nakládali se v koupelně do vany. Intenzitu toho, co se v domě muselo dít, naznačují další zprávy. „Pořád řve. Řekl, že mě nenávidí. Plive sendvič všude po zemi. Svoji chůvu má radši než tebe... Teď zařval, že řekne mamince, ať mě zabije,“ stojí také v jedné z mnoha zpráv.

Malý Arthur přitom otci nehrozil zásahem své maminky Olivie Labinjo-Halcrowové pro nic za nic. Olivie totiž už nějakou dobu sedí za vraždu svého přítele, kterého v opilosti dvanácti zásahy nože ubodala. Zavřeli ji na 18 let.

Zatímco Hughes se snaží z chlapcova úmrtí vyvinit tvrzením, že „jediným vrahem mohla být jedině Tustinová, protože s klukem v té době zrovna byla“, soud jasně spatřuje Hughovu velkou část viny na Arthurově smrti v tom, že milenku „záměrně povzbuzoval k jeho zabití“. Jak k smrti došlo, se vyšetřuje, ukázalo se ale, že chlapec podlehl velmi vážným zraněním. Podle vyjádření záchranářů měl poranění stejného rozsahu, jako mívají mrtví při autonehodách.

Video  Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

msml20 ( 29. října 2021 20:17 )

To je hrozný, brouček malý.
Snad mu je lépe nahoře v nebi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání