Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj chtěl vykrást klenotnictví v Liberci: Nepovedlo se mu rozbít výlohu

Zloděj chtěl vykrást klenotnictví v Liberci: Nepovedlo se mu rozbít výlohu
Zloděj chtěl vykrást klenotnictví v Liberci: Nepovedlo se mu rozbít výlohu  (Autor: Městská policie Liberec)
Autor: jel - 
2. října 2021
14:23

Nevydařenou loupež zaznamenali městští strážníci v Liberci. Minulý pátek si na bezpečnostních kamerách povšimli podezřelého chování neznámého muže. Zaměřili se proto na něj a zjistili, že se zjevně pokouší vyloupit obchod s klenoty. Nedařilo se mu však rozbít výlohu a tak se pokusil zmizet.

K incidentu došlo minulý pátek krátce po půlnoci, policisté si na kamerách všimli, že muž na náměstí E. Beneše se chová podezřele. Vyšlo najevo, že se zjevně pokouší vyloupit klenotnictví. 

„Naštěstí nešlo o žádného profesionála. Pod dohledem obou našich kamer se pokoušel rozbít výlohu pro vstup dovnitř, což se nedařilo,“ uvedli strážníci na sociální síti.

Pachatel několikrát hodil na výlohu dlažební kostku. Nedosáhl však toho, čeho chtěl. Kostka se mu neustále vracela jako bumerang a výlohu neponičila natolik, aby se dostal dovnitř. 

Své snahy nakonec lupič vzdal a pokusil se nenápadně zmizet. Nevěděl však, že celé jeho počínání sledovaly bezpečnostní kamery a policisté. „Byl zadržen hlídkou v ulici Široká a předán Policii ČR pro podezření z trestného činu,“ uzavřeli strážníci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání