Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Katarína si měla objednat vraždu manželky svého milence: Tři „nájemní zabijáci“ ji odmítli!

Autor: ran - 
18. září 2021
16:26

Katarína V. stojí před soudem kvůli úkladné vraždě ve stádiu pokusu. Žena měla opakovaně objednávat vraždu manželky svého milence, tři muži její „nabídku“ ve výši několika desítek tisíc korun ale odmítli. Obžalovaná Katarína scénáře vraždy stále obměňovala, nakonec se prý dokonce na zločinu chtěla sama podílet! 

Katarína V. (37) podle webu deníku Jeden Deň Plus udržovala milenecký vztah s ženatým otcem tří dětí Markem D. (33) z obce Láb. Zatímco on měl románek brát jen jako nezávaznou záležitost, Katarína se Marka nehodlala vzdát. Ačkoli se s ní následně Marek třikrát rozešel, ona ho údajně na kolenou prosila, aby spolu zůstali.

Její mánie měla dojít tak daleko, že začala plánovat vraždu své sokyně, Markovy manželky Žanety D. (32). Třem různým mužům za provedení zločinu nabízela tisíce eur, všichni tři oslovení ale odmítli. Prvního z nich Katarína údajně instruovala, ať vražda vypadá jako nehoda v domácnosti nebo nešťastné sražení vlakem, po druhém zase chtěla pád ze schodů nebo uklouznutí ve vaně.

Když byla v prvních dvou případech „nájemných vrahů“ neúspěšná, měla si podle obžaloby následně pro třetího „vraha“ chtít vzít půjčku 10 tisíc euro (253 tisíc korun). Tentokrát plánovala, že se na vraždě bude sama podílet, přišla se scénářem přestřihnutí brzdových hadiček v autě, případně omámení a „rozprodeje“ těla na orgány.

Žaneta zjistila, že jí hrozilo smrtelné nebezpečí, až když milenku zabásli. „Je dost hrozné zjistit, že manžel má milenku, a ještě horší je, když zjistíte, že ta milenka vás chce zavraždit,“ uvedla s temným stínem v hlase Markova manželka. Muži prý přesto dala i poté druhou šanci. On si sice zanedlouho opět našel na dva měsíce známost, v současné době prý ale manželé žijí řádně spolu a zálety se už nekonají.

Z plánování vraždy obžalovaná Katarína V. se brání, tvrdí o sobě, že je nevinná. Při vyšetřování dokonce měla naznačit, že nápad na zavraždění manželky přišel od milence. „Doslova řekl, že můžeme být spolu, pokud se zbaví svého uzlíku krásy,“ uvedla podle Jeden Deň Plus Katarína V.

V pátek v devět hodin dopoledne začalo před Specializovaným trestním soudem v Pezinku hlavní přelíčení. Za závažný zločin úkladné vraždy ve stádiu pokusu hrozí Kataríně V. 25 let. 

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání