Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Milenka miliardáře usoudila, že žije hříšně: Vyhnala proto své tři děti nahé na mráz!

Autor: jžk - 
19. února 2021
14:29

Matka svlékla své děti a přinutila je vyjít z tepla domova do sněhu, kdy bylo venku -15 stupňů celsia! Policii později uvedla, že se styděla za život v hříchu poté, co se přestěhovala do luxusního bytu, který jí zaplatil její ženatý milenec.

Natalia Vazina (33) z Ruska byla také nalezena nahá, když se se svými dětmi potulovala po lese u Nové Moskvy v mínus patnácti. Všichni čtyři byli zachráněni pejskařem, který jim zavolal záchranku. Děti Grigory (10), Lazar (2) a Marfa (11 měs.) byli hospitalizováni podchlazení s vážnými omrzlinami, jejich matka utrpěla omrzliny na zádech, nohou a chodidlech. Mladší syn je podle zpravodaje Daily Star v kómatu.

Vazina je údajná milenka miliardáře a klenotníka Ilyi Klyueva (43), který je ženatý a má čtyři potomky. Žena pracovala pro jeho klenotnictví Cluev, kde si s ním měla začít milostný poměr. Podle donucovacích orgánů by měl být také otcem dvou nejmladších dětí Natalie. Bylo zahájeno trestní řízení za pokus o vraždu.

Podařilo se mi mluvit s nejstarším chlapcem,“ uvedla dětská ombudsmanka Anna Kuzněcovová, která šla omrzlé děti navštívit do nemocnice. „Nejvíce trpěl, když chodil bosý ve sněhu. Děti jsou úžasné, starší se stará o ty mladší. Řekl mi, že často utěšuje svou sestřičku, protože nerada spí v postýlce,“ dodala s tím, že děti jsou v nemocnici stále blízko u sebe.

K neštěstí došlo poté, co Klyuev koupil své milence a jejím dětem luxusní byt na předměstí Nové Moskvy, mezitím co dál žil s manželkou. Vazina se podle místních médií stala pobožnou a byla nešťastná z „života v hříchu“, což vedlo k rozpadu vztahu s miliardářem. Moskovsky Komsomolets uvedl, že klenotník chtěl převzít všechny děti do péče, na otázku od stanice 360TV, která se zeptala, zda jsou mladší sourozenci jeho, se ale vymluvil: „Víte, na tyto otázky je trapné odpovídat.“

Ročně je v Česku nahlášeno až 5 000 pohřešovaných dětí. I když mají zoufalé telefonáty rodičů a příbuzných většinou šťastný konec, někdy se tomu tak bohužel nestane. Ještě dnes si určitě pamatujete případ 9leté Aničky Janatkové, který otřásl Českou republikou v roce 2010.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání