Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stádo krav zběsile zaútočilo na babičku a jejího psa: Žena skončila v kómatu, zvíře zemřelo

Sympatickou babičku (63) skoro zabilo stádo krav! Vážně zraněná strávila osm dní v kómatu.
Sympatickou babičku (63) skoro zabilo stádo krav! Vážně zraněná strávila osm dní v kómatu.  (Autor: FB: Pip Peacock/Foto Blesk - Alice Frischová)
Autor: rix - 
16. září 2021
19:56

Traumatický zážitek má za sebou třiašedesátiletá babička Pip Peacocková z Anglie. Při venčení pejska ji napadlo stádo krav! Jejího čtyřnohého miláčka krávy zabily a ona samotná skončila v kómatu.

Třiašedesátiletá seniorka se zrovna procházela se psem v okolí svého bydliště u dolu Magpie Mine v Anglii. Jak uvedl deník Mirror, přiblížila se k ní náhle jedna kráva a babičku shodila na zem, načež se přihnalo celé stádo! Bývalou učitelku zvířata na zemi kopala a několikrát převalila. Zasáhnout museli svědci, kteří krávy zahnali. 

Pro pomlácenou stařičkou Pipu musel urychleně letět vrtulník, který ji dopravil do nemocnice v Sheffieldu. Tam ji museli lékaři na osm dní uspat. Ze zranění se na lůžku zotavovala dva týdny. Újma byla poměrně vážná. Babička měla zlomená žebra, klíční kost, prst a vážná poranění nohou. 

Když se Pip probudila z umělého spánku, dověděla se smutnou zprávu. Jejího černého labradora Bustera krávy zabily. 

„První věc, kterou si pamatuji, je, jak jde ke mně jedna z krav. Pak jsem jen ležela na zemi a zvířata do mě kopala a několikrát mě převalila,“ popsala dramatický zážitek. „Dala jsem ruce za hlavu a odříkávala modlitbu,“ uvedla seniorka s tím, že díky své víře se nebála smrti. Podle jejích slov ji ale nezachránila víra, nýbrž dva odvážní muži, kteří krávy odehnali. 

Krávy mají za patnáct let v Anglii na svědomí 75 lidí. Pip po úrazu schraňuje peníze pro leteckou ambulanci, která ji odvezla do nemocnice. Ročně ujde 1 600 kilometrů a získává tímto způsobem finanční prostředky.

Moly28 ( 16. září 2021 21:05 )

"stařičkou Pipu" - 63 let. Dejte si pár facek, bleskáči!

frantacizek ( 16. září 2021 20:32 )

sežraly kokina a serú dál kde chcú, nezrobíš nic..

frantacizek ( 16. září 2021 20:21 )

nebyly cvičené..na Novém Zelandu naučili 11 z 16 kravek chodit na wecko na jedno místo. Dostaly za to kokina, těch 5, to je asik důsledek novozelandské Valachové inkluze ve stádě..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání