Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sympatická rodina zemřela na výletě i s pejskem: Park, kde k neštěstí došlo, uzavřely úřady

Autor: rix - 
5. září 2021
20:09

Podivná smrt šťastné rodiny na dovolené otřásla Kalifornií. Park, kde byla rodina nalezena mrtvá, byl náhle úřady uzavřen! Co se na záhadném místě děje? Pitevní data vyloučila smrt cizím zaviněním a hrubou silou. Otrávily je jedovaté řasy?

Jak uvedl Daily Star, mezi nebohé oběti záhadného úmrtí patří John Gerrish (†45) s manželkou Ellen Chungovou (†30) a dcerou Mijou (†1). Ušetřen nebyl ani nebohý čtyřnohý parťák, pes Oski. Nejenže není jasné, jak sympatičtí lidé umřeli, ale park, do kterého se vydali, se náhle pro společnost uzavřel.  

Příbuzní obětí zalarmovali policisty, když se jejich blízcí dlouho nevraceli z výletu. Měli strach, v době jejich dovolené panovala na místě ukrutná vedra. Teploty dosahovaly čtyřiceti stupňů nad nulou. I vzhledem k podmínkám se detektivové obávali, že se rodina mohla otrávit oxidem uhelnatým nebo jinou chemikálií. 

Pitevní ohledání však smrt chemickou látkou vyloučilo. A aby toho nebylo málo, nasnadě nebyla ani smrt způsobená násilím. Místní šerif ale přišel s šokující teorií. Podle Jeremyho Briese mohou stát za smrtí rodiny a jejich mazlíčka toxiny uvolněné z kvetoucích řas.

Tato informace se objevila v době, kdy se park uzavřel veřejnosti. Pracovníci parku oznámili, že se místo uzamyká z důvodu „možného nebezpečí.“ Očekává se, že expertní toxikologické zprávy z údajně nebezpečných řas budou zveřejněny v průběhu příštího týdne. Vyšetřovatelé mezitím požádali o přístup k účtům sociálních sítí zemřelých a jejich telefonním záznamům.

„Víme, že rodina a přátelé obětí zoufale hledají odpovědi. Náš tým pracuje nepřetržitě,“ ujistil detektiv Briese příbuzné. „Případy jako tento vyžadují, abychom byli důkladní a zároveň se obraceli na všechny zdroje, které najdeme, aby nám pomohly najít odpovědi,“ dodal policista. 

cukrenka ( 6. září 2021 15:25 )

ale proč se píše o nějaké ropdině v Californii?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání