Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Odpudivý nález v Pardubicích: Strážníci narazili na plnou bednu zkaženého masa!

Autor: jel - 
23. srpna 2021
13:07

Na opravdu podivnou věc narazili pardubičtí strážníci u lesní cesty nedaleko městské části Hůrka. Objevili tam plnou bednu naložených kuřecích stejků. 

Na nezvyklý nález upozornili strážníci na svém facebookovém profilu. Maso už nebylo v dobrém stavu a případná konzumace by byla životu nebezpečná. Policisté s nadsázkou poznamenali, že zřejmě nejde o oběti pro nějaké božstvo, ale spíš o potraviny, které si někdo připravil na grilování. To se zřejmě neuskutečnilo. O likvidaci tohoto podivného objevu se tak postaraly městské služby.

„Teorie o výskytu této raritní lesní plodiny se také různí. Obětiny hájům a božstvům už nějaký ten pátek patří k zapomenutým tradicím po keltských předcích. Méně fantastická úvaha by vedla ke zrušené grilovačce,“ popsali policisté. 

Co se týče masa objevují se nejrůznější podivnosti. Minulý rok se v Brně objevil pár, který si maso na opékání bez uzardění omýval v kašně v centru města. Na omývání v kašně neviděl nic divného, přišlo mu spíš zvláštní, když na místo dorazila hlídka strážníků.

Video  Muž se ženou umývali syrové maso ve fontáně v centru Brna.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání