Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nuda v Brně? V tamní kašně se koupala obnažená žena!

Autor: DH - 
9. července 2021
19:06

Do redakce nám dorazilo doslova neuvěřitelné video z centra Brna. Podle všech informací se tam v pátek v kašně koupala před zraky několik lidí nahá žena. Nechápající svědci události si vše natočili.  

Videozáznam, který dorazil do redakce Blesku od čtenářky z Brna, pochází podle všeho z kašny na Zeleném trhu. Uprostřed dne tam v ní vesele plave žena, kope noha a stříká kolem sebe na nic nechápající přihlížející.

Na celé události je přitom zarážející i fakt, že se podle záběrů jedná o mladou nahou ženu. To ostatně ve videozáznamu, který má Blesk k dispozici, tvrdí i samotná autorka videa.

Video: Nuda v Brně: V tamní kašně se koupala obnažená žena  

Video  Nuda v Brně: V tamní kašně se koupala obnažená žena  - Čtenářka Blesku
Video se připravuje ...

V Česku už několik dní panuje chladnější počasí než v týdnu minulém, to ale evidentně ženě vůbec nevadí, a i tak se potřebuje schladit. Pro stydlivější povahy nicméně spíše doporučujeme veřejná koupaliště, jezera nebo rybníky. Koupání v kašnách navíc bývá často policií oceněno pokutou.

Blesk.cz mluvil s policií, která ovšem neměla žádnou podobnou událost nahlášenou. Ani městská policie pak ve své denní zprávě zásah s oznámením nahé ženy v kašně neprovedla. Pokud by k němu ale došlo, žena by patrně čelila obvinění z přestupku veřejného pohoršení či ničení veřejného majetku. 

aquarie ( 11. července 2021 00:23 )

Me to az tak nepohorsuje, spis je to vtipne, ale vzhledem k tomu,ze si v kasnach bezdaci myji nemocne hnaty a buhvico jeste, je to pro slecnu spis zdravotni riziko.

bullshit ( 10. července 2021 16:54 )

Mně to nijak nepohoršuje natož abych volal švestky...

Amy6 ( 10. července 2021 14:27 )

Amy6 ( 10. července 2021 14:27 )

Náhodou, dobrej vtip!

ANOrozkradanidotaci ( 10. července 2021 12:57 )

V Brně pije chlap z kašny. Přijde k ně mu druhý a říká:
Neglgé tó, chčijó do teho morgoši!
Promiňte, já vám nerozumím, já jsem z Prahy.
Á pražák, řikám: pite pomalu, je to studený!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání