Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mladík v Mostě brutálně zkopal chlapce: Případem se zabývá policie

Autor: rc - 
2. srpna 2021
20:36

Česko šokovalo video, které zobrazuje bitku dvou mladíků. Záznam byl natočen v Mostě a figurují v něm dva mladíci. Jeden z nich, viditelně starší a vyšší, mlátí mladšího chlapce pěstmi a brutálně ho kope. Případ již prověřuje policie.

Na sociální síť YouTube neznámý uživatel nahrál video pod jménem kickboxera Vaška Siváka. Video však neobsahovalo jeden z jeho zápasů, ale bitku dvou mladíků z Mostu. „Nahlaste toto video. Někdo to dal na YouTube pod mým jménem. Ten malý, co leží, má u mě trénink, aby mu to vše vrátil,“ uvedl na sociální síti Facebook Vašek Sivák.

Na videu jsou vidět dva mladíci, kteří se podle informací CNN Prima News perou na trávníku nedaleko centra Mostu. Starší z nich mlátí mladšího chlapce do obličeje a do oblasti ledvin. Zápas se postupně zintenzivňuje, až chlapec padá na zem a starší mladík do něj kope. Chlapec bezmocně leží ve skrčené poloze na zemi a kryje si břicho a chrání obličej.

Případem se již zabývá policie. „Mostečtí policisté přijali oznámení o fyzickém napadení nezletilého chlapce. Událostí se zabývají,“ uvedla pro výše zmíněný web policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

VIDEO: V Karviné se porvalo zhruba 50 dětí a mladistvých. Tři mladíky museli ošetřit lékaři.

Video  V Karviné se porvalo zhruba 50 dětí a mladistvých. Tři mladíky museli ošetřit lékaři.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání