Muž stál na zastávce Lazarská v neděli krátce před půlnocí. Najednou k němu přišel cizinec a začal muže napadat pěstmi, přitom se muž svalil na zem a ležel uprostřed vozovky. Agresor nepřestával a začal muže kopat do hlavy. 

Na protější straně zastávky stála skupinka lidí, která celému útoku přihlížela. Po příjezdu hlídky městské policie svědci uvedli, že muž odešel do ulice Magdalény Rettigové. „Jeden ze strážníků se okamžitě vydal za ním, a když doběhl za roh, uviděl prchajícího v oploceném prostoru mezi ulicemi M. Rettigové a Spálená. Na výzvu ,Jménem zákona, stůj!' muž upadl na zem a zůstal ležet,“ řekla mluvčí městské policie Jiřina Ernestová. 

Zlomená noha

Strážník přelezl plot a došel k ležícímu útočníkovi, který nemohl vstát. Hned bylo jasné, co se stalo. Skok přes plot se agresorovi nezdařil a zlomil si nohu. Na místo dorazila záchranná služba a muž byl po akutním ošetření převezen do nemocnice. Nyní případ řeší státní policie. 

Video
Video se připravuje ...

Muž 18. července 2021 v centru Prahy napadl kolemjdoucího. Když chtěl utéct před strážníky, zlomil si nohu. Městská policie Praha

Fotogalerie
10 fotografií