Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dramatické chvíle na dálnici: Petr jel po D6, když se proti němu vyřítilo auto v protisměru!

Autor: rc - 
30. července 2021
21:40

Tragicky mohla skončit cesta po dálnici D6. Petr se vracel ve středu večer z práce po dálnici mezi Sokolovem a Karlovými Vary, když se proti němu zničehonic vyřítilo auto jedoucí v protisměru! Petr v tu chvíli předjížděl jiné auto, a tak stačilo málo a došlo ke střetu.

Řidič Petr svůj nepříjemný zážitek popsal pro CNN Prima News. Jako obvykle se vracel ve středu domů. Bylo krátce před devátou, když jel po dálnici D6. Zrovna předjížděl auto jedoucí před ním, když se ze tmy vynořily světlomety auta jedoucího v protisměru! Petr naštěstí stihl rychle zareagovat a přejel do jiného pruhu. Stačilo však málo a domů se ten večer už nevrátil.

„Jel jsem po dálnici domů. Byla tma. Předjížděl jsem auto, které jelo pomalinku přede mnou a najednou se naproti mně vyřítilo auto v protisměru. Nebyla to příjemná situace, nevěděl jsem pořádně, co mám dělat,“ popsal dramatické chvíle pro Krimi zprávy Petr s tím, že posléze kontaktoval policii. Mluvčí Policie Karlovarského kraje Jakub Kopřiva pro Krimi zprávy uvedl, že policisté po nebezpečném řidiči na daném úseku dálnice pátrali, ale bezvýsledně. Na dálnici mohl údajně ujet až pět kilometrů v protisměru.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání