Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladou maminku (†26) našli mrtvou v nacistickém bunkru: Zavraždil ji žárlivý přítel?!

Autor: rix - 
29. července 2021
21:48

Krásná maminka Bianca S. (†26) z Oranienburgu v Německu byla nalezena mrtvá ve starém nacistickém bunkru. Zůstalo po ní pětileté dítě. Policie z činu podezřívá jejího přítele Kurta (29). Zadržela ho v úterý. „Než ho poznala, byla šťastná a spokojená,“ říká její kamarádka.

Maminka Bianca S. byla nalezena v bunkru z druhé světové války poblíž koncentračního tábora Sachsenhausen v lese u Oranienburgu v Německu. Naposledy byla nebohá dívka viděna o čtyři dny dříve, než policie našla její bezvládné tělo, uvedl deník Daily Star.

Policie už ale zatkla podezřelého, kterým by měl být její přítel Kurt. Strážci zákona si pro údajného vraha došli až k němu domů a odvedli ho v poutech. K vraždě se údajně zatím nevyjádřil.

Jak uvedla pro RTL kamarádka zesnulé dívky, Bianca byla skvělá matka a zábavná společnice. Když si ale našla Kurta, hodně se toho změnilo. Její přítel měl být velký žárlivec a zakazoval Biance aktivity na sociálních sítích. Němka měla být ve vztahu s ním hodně zakřiknutá, jako kdyby se bála cokoli říct.

Ani sousedka údajného vraha neměla pro Kurta L. dobrá slova. „Působil strašidelným dojmem,“ uvedla. Další soused popsal muže jako samotáře. Prý byl trochu drsný, ale i nápomocný, když bylo třeba.

Před nacistickým bunkrem bylo nejprve nalezeno Biančino kolo. Návštěvníci bunkru z nacistické éry poté našli bezvládné tělo mladé matky a zalarmovali policii. Neštěstí je o to tragičtější, že po ženě zůstalo malé dítě. To si vzala na starost jeho babička.

Bunkr s názvem „Karo Ass“ se nachází v lese poblíž Oranienburgu, nedaleko od hlavního města Berlína. Jednotky SS si tam vybudovaly malou skrytou základnu, která mj. sloužila pro výcvik služebních psů, ale nabízela rovněž hygienické zázemí a sklad zbraní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání