Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Strážníci v České Lípě smutní: Jejich kolega Jiří (†62) odešel navždy

Městští policisté v České Lípě ztratili oblíbeného kolegu.
Městští policisté v České Lípě ztratili oblíbeného kolegu.  (Autor: MP Česká Lípa)
Autor: yks - 
27. července 2021
12:09

Desítky let sloužil spoluobčanům a hlídal zákon a veřejný pořádek. Teď se ale jeho cesta bohužel nadobro uzavřela. Smutnou zprávu o úmrtí Jiřího Vyčichla (†62) uveřejnila městská policie v České Lípě.

Ve věku 62 let zemřel českolipský strážník městské policie Jiří Vyčichlo. „S velkou bolestí se loučíme s naším kolegou a kamarádem, který by za pár měsíců oslavil u městské policie 30 let. V našich srdcích zůstane navždy,“ uvedli na svých facebookových stránkách českolipští městští policisté.

Strážníkovu věrnost službě ocenil  v listopadu 2017 i ředitel Městské policie Vladimír Jeník. Vyčichlo tehdy spolu s kolegou Jiřím Zapletalem obdržel ocenění za věrnost a dlouhodobou službu v MP Česká Lípa. 

Pod smutným oznámením o odchodu dlouholetého kolegy se brzy objevily kondolence a vzpomínky především z řad jeho známých a spolupracovníků. „Skvělý kolega, skvělý člověk,“ napsal Marek M., „Musel jsem to rozdýchat.... Je mi to moc líto... Skvělý kluk, jsem rád a bylo mi ctí, že jsem s ním mohl několik let sloužit u MP.... Upřímnou soustrast rodině a všem hodně síly...,“ napsal Bohumír H.. Podobně jako on desítky dalších lidí pak rodině vyjádřily soustrast.

padrino ( 27. července 2021 13:24 )

Smutný,ale čím byl tenhle "policajt" vyjímečnej,že je na stránkách plesku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání