Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma našla svou dceru (†13) v kaluži krve: Roztrhala ji smečka psů!

Autor: rc - 
20. července 2021
20:31

Zkroucenou do klubíčka v tratolišti krve našla svou dceru Američanka Marissa Jonesová (42). Třináctiletá Lyssa Rose Upshawová ležela bezvládně na zemi a kůže z ní visela v cárech. Máma tří dětí uvedla, že její dcera byla napadena smečkou dvaceti psů.

Lyssa Rose Upshawová milovala kreslení, rybaření, jízdu na kole a procházky před večeří. Na pozdní procházku po okolí svého domova na území indiánského kmene Navajo v Arizoně vyrazila i v květnu. Nevracela se domů, a tak jí šla naproti její máma Marissa, která našla svou dceru v kaluži krve. „Nejdříve jsem si myslela, že spadla z kopce, ale pak jsem viděla, že leží ve fetální poloze. Její kůže byla roztrhaná až na kost. Její vlasy byly vytrhané,“ uvedla pro britský deník The Sun s tím, že začala křičet z plných plic a držela svou dceru za ruku. Už jí ale nebylo pomoci.

„Nemohla jsem uvěřit, že je pryč. Nemohla jsem přestat myslet na to, jak musela být vyděšená a jak se cítila sama,“ dodala Marissa s tím, že Lyssa utrpěla rozsáhlá poranění způsobená psy. Měla roztrhané oblečení. Soudní lékař podle výše zmíněného deníku uvedl, že její smrt byla nehoda, ovšem s tím se její máma nehodlá smířit.

Přeje si, aby se za smrt její dcery před zákonem zpovídali majitelé psů, kteří ji napadli. „Majitel těch psů zacházel s mou dcerou a se mnou, jako bychom byly nikdo. Jsem rozčilená. Chci je vidět obviněné, chci je vidět za mřížemi, aby poznali, jaký to je pocit - být oddělen od svých dětí. Stejně jako vzali moje dítě mně,“ řekla Marissa.

Dvaačtyřicetiletá žena dodala, že viděla psy pokryté krví o chvíli dříve, než našla roztrhané tělo své dcery. „Všichni ti psi měli na sobě krev mé dcery a tkáně,“ dodala. Lyssu mělo napadnout až dvacet psů, ovšem podle její matky bylo majitelům odebráno pouze dvanáct psů. Marissa majitele obviňuje z toho, že další psy skrývají. Případem se zabývá policie. Nicméně kmenové zákony jsou takové, že majitel nenese zodpovědnost za smrt způsobenou svými psy. „Případ není ani zdaleka uzavřen,“ uvedl policejní ředitel Michael Henderson. 

VIDEO: Jak se bránit při útoku psa

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání