Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muž u obchodu ve Vysokém Mýtě vytáhl pistoli! Mával s ní mezi zákazníky a hledá ho policie

Incident ve Vysokém Mýtu.
Incident ve Vysokém Mýtu.  (Autor: Facebook)
Autor: VaB - 
5. července 2021
21:53

Skupinka evidentně rozjařených mladíků nejdřív jen rozbíjela flašky od piva. Jenže když je mladý muž napomenul, jeden z nich tasil pistoli. Scénka jak z amerického filmu? Kdepak, tvrdá realita před obchoďákem ve Vysokém Mýtě! Pak šly všechny žerty stranou. Případ vyšetřuje policie, a ta hledá hlavně svědky incidentu, který málem skončil tragicky!

K incidentu došlo v neděli, k místu okamžitě vyjelo několik hlídek policie. Informace o zbrani ale ani jedna z nich neměla. Telefonátu na linku 158 předcházel incident před jedním z obchodů ve Vysokém Mýtě na Orlickoústecku.

Skupinka mužů, z nichž jeden byl svlečený do půlky těla, měla podle TV Nova rozbíjet lahve. Se skupinkou se pak začal dohadovat jeden z náhodných kolemjdoucích, asi je napomenul, že by tohle neměli dělat.

Jeden z mužů, celý v bílém a v černými botách, vzal do rukou svou malou taštičku, zašátral v ní a vytáhl pistoli. 

„Okolnosti ještě prověřujeme a budeme stanovovat právní kvalifikaci," řekla TN.cz policejní mluvčí Eva Maturová. A dodala, že hledají svědky, a zejména muže, na kterého jeden z podezřelých mířil zbraní. Ten se má přihlásit na linku 158 nebo na jakoukoliv služebnu policie.

padrino ( 6. července 2021 02:32 )

Asi nová reklama na Lídl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání