Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řidička se za jízdy měnila se spolujezdcem: Měla zákaz řízení, on neměl řidičák

Autor: jel - 
14. června 2021
22:42

Řidička na Českolipsku se za jízdy vyměnila se spolujezdcem poté, co je začala pronásledovat policie. Žena totiž měla zákaz řízení, její partner pro změnu neměl vůbec řidičské oprávnění. Oba byli navíc zfetovaní!

Dvojice se měnila za volantem přímo za jízdy, v ten moment v podstatě auto nikdo neřídil. Navíc zrovna projížděli kolem zastávky hromadné dopravy, na které naštěstí nikdo nestál. Policistům pak žena tvrdila, že auto neřídila.

Hlídka nejen, že celou situaci viděla, navíc měla několik důkazů. Celou situaci měli natočenou na kameře a pod pedály u řidiče našli ženiny boty. Ta vystoupila z auta bosá. „Říkali jsme si, že to snad ani není možné, takto riskovat za jízdy,“ uvedl pro TV Novu jeden ze zasahujících policistů Jaroslav Ježek.

Vozidlo hlídka zastavila zhruba po jednom kilometru jízdy na okraji České Lípy. Oba dva pasažéři byli zdrogovaní! „Za volantem se vystřídala pětatřicetiletá žena se zákazem řízení se svým stejně starým známým, který narozdíl od ní do autoškoly nikdy nechodil,“ řekla televizi policejní mluvčí Ivana Baláková. Ženě hrozí až dva roky ve vězení, muži pokuta.

Video  Policisté pronásledovali v Ostravě - Mariánských horách zfetovaného řidiče v kradeném autě.  - PČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání