Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dům v plamenech, mrtvola ve studni a podezřelý podnájemník: Hororový nález hasiče šokoval!

Hrůzný nález hasičů: Po požáru domu našli v hluboké studni tělo majitele!
Hrůzný nález hasičů: Po požáru domu našli v hluboké studni tělo majitele!  (Autor: reprofoto TV Markíza)
Autor: rc - 
14. května 2021
21:07

Plameny zachvátily dům ve slovenském městě Štúrovo. Na místo vyrazili hasiči, kterým se podařilo dostat požár pod kontrolu. Potom však učinili šokující nález. V hluboké studni našli tělo majitele domu! Navíc s ním měl v domě bydlet podivný podnájemník, který prý měl v minulosti psychické problémy.

Klidnou atmosféru města Štúrovo na Slovensku rozvířil požár tamního domu. Plamenů si všimla pošťačka, která ihned spolu se sousedy zavolala hasiče. „Požárem byla zachvácena zadní část domů, dva pokoje, kuchyňka a jeden obývací pokoj,“ uvedl velitel zásahu Róbert Czibor pro slovenský portál tvnoviny.sk.

Příčina požáru se vyšetřuje. Kromě toho ale musela být nařízena také soudní pitva. Hasiči totiž v patnáct metrů hluboké studni na pozemku domu objevili tělo muže. Podle výše zmíněného média se mělo jednat o majitele domu. V domě však měl bydlet ještě někdo další. „Slyšela jsem, že jistý mladší muž, který měl nějaké psychické problémy, ale nevím jaké,“ prozradila sousedka. Zároveň sousedka dodala, že majitel domu už nemohl pořádně chodit a většinu času ležel. Případem se proto zabývá i policie.

VIDEO: Víte, jak se zachovat při požáru ve vašem bytě či domě?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání