Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brutální útok na sestřičku (59) v nymburské nemocnici: Po ráně lopatou do hlavy krvácela do mozku! Už mají podezřelého (31)

Aktualizováno -
12. května 2021
20:15
Autor: VaB, jel - 
12. května 2021
10:19

Zatím neznámý pachatel vnikl v úterý do nemocnice v Nymburce a na oddělení chirurgie pak lopatou napadl sestřičku! Vážně ji zranil, způsobil jí krvácení do mozku. Policisté už mají podezřelého! 

K incidentu došlo v úterý večer, pachatel se do nemocnice dostal zvenčí. Proč šel útočit, policisté vyšetřují. 

„Informace jsou zatím velice obecné. Neznámý pachatel vnikl včera večer do areálu nymburské nemocnice. Na chodbě pak počkal na procházející zdravotní sestru a zezadu ji udeřil do hlavy,“ řekla Blesku mluvčí policistů Petra Potočná ve středu dopoledne.

Sestra (59) utrpěla tržné zranění a v nemocnici byla okamžitě hospitalizovaná. Policisté zároveň zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, za které mu může hrozit až deset let ve vězení. TV Nova ve středu večer uvedla, že je napadená mimo ohrožení života.

Potočná původně uvedla, že mají několik vytipovaných podezřelých. Odpoledne pak potvrdila informaci, že se jim podařilo jednoho z nich zadržet. „Zadrželi jsme podezřelého muže (31). V současné době je v rukou kriminalistů, kteří s ním provádějí potřebné úkony,“ potvrdila Potočná. Podle informací televize jde o muže původem ze Slovenska, který má za sebou bohatou trestní minulost. 

PPP150W ( 12. května 2021 23:44 )

To je zdravotní sestra, ne politik, lobista, nebo Rom.

dedeha ( 12. května 2021 21:37 )

Pane Bože prečo zrušili stredoveké tresty. Toho dementa by som si vychutnal. Ani riť by so nemal čím utrieť, nie to aby si zase zobral do ruky lopatu. Dúfam, že pani sestrička bude v poriadku. Držím jej palce.

Citronel ( 12. května 2021 16:15 )

Proč, vy jste jí znal?

Citronel ( 12. května 2021 16:13 )

Jednou jsem vezl jednoho na jedno oko slepéhok očnímu s tím, že ho to zdravé oko bolí, prý celou noc skučel. Sestra se vykrucovala jak mohla, aby nás nevzala, když jsme řekli, že má jedno oko a to zdravé ho bolí, tak se s takovým přihlouplým výrazem na nás podíval a řekla, že všechny bolí oči a do ordinace pozvala z čekárny dvě vysmáté studenty, kdybych nebyl srab, tak jednám stejně.Strávně je si jít stěžovat a tím nic nevyřešit, nikam neposunout.

Wells ( 12. května 2021 15:53 )

V Německu by musela pracovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání