Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Místo prvomájové pusy přišel rozchod: Muž to neunesl, ženu nakopl do hýždí a poničil jí věci

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
4. května 2021
14:57

Prvomájová romantika se páru z Pardubicka vyhla obloukem. Přišlo totiž na rozchod, který muž neunesl. Ženu proto udeřil do hýždí, zničil jí koloběžku a poškrábal auto. Situaci musela vyřešit policie.

Místo prvomájové pusy pod rozkvetlou třešní došlo na nečekané drama. Muž (43) z Pardubicka totiž neunesl rozchod s o rok starší partnerkou. A začal proto běsnit jak smyslu zbavený.

„Urážky, které měl mladý muž o bývalé partnerce šířit, oznamovatelka pár hodin přecházela s tím, že po krátkém čase vše pomine, ale jelikož se agrese zhrzeného přítele stupňovala, musela přivolat policisty,“ popisuje policistka Eva Maturová.

Došlo i na fyzické napadení. Muž totiž ženu kopl do hýždí, pošlapal a hodil jí s koloběžkou a před jejím domem jí pak poškrábal auto. Škody způsobené mužem jsou vyčísleny na 41 tisíc korun. „Na začátku tohoto běsnění mohl být podezřelý nešťastný „pouze“ z rozchodu“, po pár hodinách i z podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což by mu soud mohl uložit až roční vězení,“ shrnula Maturová.

PPP150W ( 4. května 2021 15:08 )

43 let je mladý muž?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání